Αρχική » Αθανασίου: «Αυτό πρέπει να διορθώσει για να… κάνει τη δουλειά στη Λαμία ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις του Τερίμ»

Αθανασίου: «Αυτό πρέπει να διορθώσει για να… κάνει τη δουλειά στη Λαμία ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις του Τερίμ»

by admin

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Για να πάει στον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρώσει την δουλειά, απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει και ειδικά εκτός έδρας. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο Τερίμ ξεκαθαρίζει την 11άδα στην τελευταία προπόνηση. Είναι σε κάθε περίπτωση ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει από την έναρξη του παιχνιδιού έως το 20’-25’ να το διορθώσει αυτό, να μπει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και θα μας δείξει με ποιον τρόπο θα κάνει την δουλειά», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι είναι ανοιχτό αν ο Τερίμ θα επαναφέρει το 4-3-3 ως σύστημα των «πράσινων», βάζοντας τον Παλάσιος αντί του Σπόραρ, ή θα διατηρήσει το 4-4-2, με τον Σλοβένο επιθετικό δίπλα στον Ιωαννίδη.

Παράλληλα, λόγω του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που ακολουθεί, ο Αθανασίου δεν απέκλεισε να υπάρξουν μια-δύο αλλαγές, όπως του Μλαντένοβιτς με τον Χουάνκαρ, ή του Τζούριτσιτς με τον Μπακασέτα, εκτιμώντας ωστόσο ότι το πιο πιθανό είναι ο Τούρκος τεχνικός να βασιστεί στους… συνηθισμένους 11.

Ενώ επισήμανε πως δεν του προκύπτει ότι το «τριφύλλι» θα δώσει την ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Ακαϊντίν όπως γράφτηκε, όμως με δεδομένη την παραμονή του Τερίμ, θα γίνει προσπάθεια με άλλα ποσά.


Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like