Αρχική » Αθανασίου: «Αυτά πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στα ματς της χρονιάς που ακολουθούν»

Αθανασίου: «Αυτά πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στα ματς της χρονιάς που ακολουθούν»

by admin

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού, τις επιστροφές, αλλά και την πιθανότητα μετατόπισης του Αράο στα χαφ μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο μήνυμα συσπείρωσης της ΠΑΕ: «Η ανάρτηση μιλάει για μια μάχη που θα δοθεί και ελπίζουν στο πράσινο στρατόπεδο να την κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν νωρίτερα και οι δηλώσεις του Τερίμ που είπε ότι θα διορθωθούν πράγματα στα playoffs, όπως και των παικτών».

Για τα αγωνιστικά: «Η προετοιμασία αρχίζει αύριο το απόγευμα μετά το ρεπό που έδωσε ο Φατίχ Τερίμ. Θα επιστρέψει ο Αράο, που ήταν τιμωρημένος και νομίζω ότι θα μας δείξει η προετοιμασία αν θα έχει νέες επιστροφές. Έχει περισσότερες πιθανότητες ο Χουάνκαρ. Για τον Βέρμπιτς θα δούμε πόσες προπονήσεις θα κάνει. Ο Γεντβάι θα είναι εκτός. Ο Σένκεφελντ έχει μια τενοντίτιδα, όχι κάτι φοβερό. Το πιο πιθανό είναι να μπει στις προπονήσεις».

Για τις πιθανές διαφοροποιήσεις στην άμυνα και τη μετατόπιση Αράο: «Μέχρι και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το πιο αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο ήταν το Γεντβάι – Αράο. Ο Ακαϊντίν δεν έχει ξεκινήσει καλά, ο Ούγκο καλύτερα. Είναι επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό να έχει ξανά στα χαφ τον Αράο. Τα τρία ματς που ακολουθούν είναι τα ματς της χρονιάς. Θα πρέπει να βρεθεί μια αμυντική τετράδα που θα καθιερωθεί. Στο κέντρο της άμυνας θεωρητικά θα ήθελα να δω τον Ούγκο και τον Σένκεφελντ. Τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν να είναι πιο ταιριαστά. Θα είναι κομβικό το αν θα μπορέσει ο Τερίμ να βρει μια ασφάλεια στην άμυνα για να περάσει τον Αράο στο ”6”».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στα playoffs:«Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν έχει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Θα πρέπει στα playoffs οι απειλές του αντιπάλου να μειωθούν. Σε πρώτη φάση αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like