Αρχική » ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις και… επιστροφές εν όψει

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις και… επιστροφές εν όψει

by admin

Μετά το τριήμερο ρεπό που απόλαυσαν, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις αρχίζοντας σταδιακά την προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (20:30).

Ο Ματίας Αλμέιδα έκρινε αναγκαίο να δώσει κάποιες τελευταίες ανάσες στους ποδοσφαιριστές του, αφού θα ακολουθήσει ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα, με την «Ένωση» να δίνει τρία ντέρμπι σε διάστημα οκτώ ημερών απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα playoffs. Κι ο Αργεντινός τεχνικός κρίνει αναγκαίο να έχει ένα διευρυμένο «οπλοστάσιο» για αυτά τα ματς.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σταδιακά οι εννιά διεθνείς της ομάδας. Ήδη οι Ορμπελίν Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με Μεξικό και Τρίνινταντ και Τομπάγκο αντίστοιχα και έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής που περιλαμβάνει υπερατλαντικό ταξίδι. Απόψε τελειώνει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που δίνει φιλικό με την Σερβία απέναντι στην Κύπρο στη Λάρνακα, ενώ αύριο ο Ντομαγκόι Βίντα παίζει φιλικό με την Αίγυπτο εκτός έδρας. «Τελικούς» πρόκρισης εκτός έδρας για το Euro παίζουν την Τρίτη οι τρεις Έλληνες, Μάνταλος, Ρότα και Αθανασιάδης στη Γεωργία και ο Σιμάνσκι με την Πολωνία στην Ουαλία. Τελευταίος θα ενσωματωθεί ο Κάλενς, που τα ξημερώματα της Τετάρτης έχει φιλικό στο Περού απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Με εξαίρεση τον τελευταίο, που δύσκολα θα είναι διαθέσιμος πριν την Παρασκευή, όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν το χρόνο να επιστρέψουν και να κάνουν 3-4 καλές προπονήσεις πριν το ντέρμπι της Κυριακής.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like