Αρχική » Έκλεψε τις εντυπώσεις των πρωταγωνιστών το Glass Floor στο Final 4 του BCL

Έκλεψε τις εντυπώσεις των πρωταγωνιστών το Glass Floor στο Final 4 του BCL

by admin

Η καινοτομία της διεξαγωγής του Final 4 του Basketball Champions League στο glass floor κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια των πρωταγωνιστών. Το γυάλινο δάπεδο που τοποθετήθηκε στην αρένα του Βελιγραδίου πρόσφερε ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα αλλά και μια ξεχωριστή αίσθηση στους παίκτες που το λάτρεψαν.

Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη)
“Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, κάτι διαφορετικό. Σίγουρα είναι κάτι καλό, ειδικά για τους φιλάθλους και τους θεατές”.

Κάιλ Γκάι (Τενερίφη)
“Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία να μπορείς να παίξεις σε διαφορετικό γήπεδο και σε ένα τόσο σημαντικό περιβάλλον όπως το Final Four”.

Σάσου Σάλιν (Τενερίφη)
“Ένιωσα σαν να ήμουν σε ένα κανονικό γήπεδο, δεν υπάρχει καμία διαφορά, εκτός από το ότι για τον οπαδό μπορεί σίγουρα να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον”.

Ζοάν Σάστρε (Τενερίφη)
“Ειλικρινά, δεν το πρόσεξα, δεν υπάρχει διαφορά στην αφή ή στο κράτημα. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, επικεντρώνεσαι σε άλλα πράγματα, έχεις πάρα πολλές σκέψεις στο μυαλό σου για να ανησυχείς. Αλλά φαίνεται πολύ ωραίο, για τον κόσμο, τους οπαδούς, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ως παίκτες, όσον αφορά το γήπεδο, δεν παρατηρείς κάτι διαφορετικό”.

Τσους Βιντορέτα (Τενερίφη)
“Μας έχουν εξηγήσει τις αρετές του γηπέδου και προσφέρει πολλές ψυχαγωγικές δυνατότητες στους φιλάθλους, αλλά είμαι πολύ θετικός, μου αρέσουν τα νέα πράγματα, αυτό δεν είναι το μέλλον, είναι το παρόν”.

Αλμπέρτο Ντίας (Ουνικάχα)
“Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πολύ καλό, το κράτημα είναι ίδιο με αυτό ενός παραδοσιακού γηπέδου, όταν πηδάς και τρέχεις επίσης. Και για τους φιλάθλους θα είναι κάτι ωραίο και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκαν”.

Γιακούμπ Σίμα (Ουνικάχα)
“Δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά από ένα παραδοσιακό γήπεδο όσον αφορά το κράτημα, όταν ξεκινάς να παίζεις ξεχνάς τα πάντα και επικεντρώνεσαι στο παιχνίδι, αν και είναι ξεκάθαρο ότι για τους φιλάθλους είναι εντυπωσιακό”.

Κέντρικ Πέρι (Ουνικάχα)
“Αυτή η εμπειρία ήταν εξαιρετική, αυτό το γήπεδο LED είναι τεράστιο. Νομίζω ότι το Basketball Champions League έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στοιχηματίζοντας στην καινοτομία και τοποθετείται στην πρώτη γραμμή. Μπορεί να χρειάζεται κάποια προσαρμογή, αλλά είναι σίγουρα υπέροχο να συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο. Για τους φιλάθλους που έχουν έρθει εδώ, είναι πραγματικά καινοτόμο να το βλέπουν ζωντανά, είναι κάτι διαφορετικό, και για όσους το παρακολουθούν στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είμαστε στην αρχή για κάτι πολύ ιδιαίτερο”.

Ντίλαν Οσετκόφσκι (Ουνικάχα)
“Έχοντας αυτό το γήπεδο LED είναι ένα σπουδαίο βήμα προς το μέλλον όσον αφορά την καινοτομία και την τεχνολογία… Επίσης για τους φιλάθλους στις εξέδρες και στο σπίτι, είναι μια τεράστια εμπειρία με αυτή τη φουτουριστική ατμόσφαιρα. Μου αρέσει το δάπεδο από μασίφ ξύλο, αλλά το να μπορείς να ξεφορτωθείς τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα είναι κάτι πολύ σημαντικό και το γήπεδο LED σου επιτρέπει να το κάνεις αυτό. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξέλιξη του μπάσκετ”.

Νεμάνια Ράντοβιτς (Μούρθια)
“Το γήπεδο φαίνεται εκπληκτικό και είναι σίγουρα μια νέα εμπειρία… Όταν έπαιζα το βιντεοπαιχνίδι NBA2K, έπαιζα συχνά σε μια τόσο πολύχρωμη επιφάνεια όπως αυτή… έτσι μου φαίνεται οικείο. Είναι υπέροχο Στην αρχή, μου φάνηκε περίεργο, αλλά είναι πολύ ωραίο όταν παίζεις”.

Γιόνα Ραντεμπάου (Μούρθια)
“Πιστεύω ότι αυτό το γήπεδο είναι πολύ ωραίο και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Νομίζω ότι για ειδικές εκδηλώσεις όπως ένα Final Four, είναι πολύ καλό, είναι πολύ ωραίο, είναι πολύ καινοτόμο. Είναι κάτι υπέροχο για τους φιλάθλους”.

Ντίλαν Ενις (Μούρθια)
“Λάτρεψα το ASB GlassFloor, νόμιζα ότι θα ήταν διαφορετικό, το κράτημα και τα πάντα, αλλά μου άρεσε. Ήταν τέλειο, δεν το καταλαβαίνεις καν ότι είναι γυαλί. Θα ήθελα πολύ να το δω να χρησιμοποιείται περισσότερο. Και για τους φιλάθλους , είναι τρομερό”

Λεωνίδας Κασελάκης, (Περιστέρι)
“Η αλήθεια είναι ότι είμαι εντυπωσιασμένος με αυτό το γήπεδο, σίγουρα δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ και είναι προνόμιο να είμαι ο πρώτος που θα παίξω σε αυτή την επιφάνεια σε μια διοργάνωση όπως αυτή”.

Τρέβορ Τόμπσον (Περιστέρι)
“Είναι πρωτοποριακό και ξεχωριστό. Προσωπικά προτιμώ το ξύλινο δάπεδο, αλλά συνολικά η εμπειρία ήταν εξαιρετική μπορώ να πω. Τα πάντα ήταν φωτισμένα και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ κουλ. Δεν ήταν καθόλου κακό το δάπεδο”

Κένι Ουίλιαμς (Περιστέρι)
“Δεν έχω τίποτα κακό να πω για το δάπεδο. Είναι πολύ καλό. Δεν έχει καμία διαφορά με το κανονικό δάπεδο, αλλά είναι διαφορετικό για τον κόσμο όταν το βλέπει από ψηλά απ’ό,τι άκουσα. Προσωπικά δεν ένιωσα τίποτα διαφορετικό”

Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Περιστέρι)
“Είναι πολύ ενδιαφέρον. Πολύ διαφορετικό. Οι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν και να νιώσουν το νέο δάπεδο. Αλλά είναι αλήθεια ότι δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο γήπεδο και όταν το βλέπεις είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία. Είναι εξαιρετικό και για τον κόσμο κι αυτό είναι καλό γιατί πρέπει να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Ετσι, ενώ στην αρχή ήμασταν λίγο σκεπτικοί, όταν το πατήσαμε το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να παίξουμε και δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει καθόλη τη σεζόν αλλά με την πρώτη εμπειρία μόνο καλά πράγματα έχω να πω”

ΠΗΓΗ

You may also like