Αρχική » Άρης: «Δεν δίνουμε δικαιώματα – Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους»

Άρης: «Δεν δίνουμε δικαιώματα – Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους»

by admin

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ζητάει από τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα και να μην δώσει δικαιώματα.

«Ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα σήμερα. Σε κανέναν. Θα παίξουμε για τον Άρη, για την ιστορία των 110 χρόνων μας. Για εσάς. Το αποψινό ντέρμπι είναι μια -ακόμη- ευκαιρία να δείξουμε γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους», επισημαίνουν οι «κίτρινοι».

Η ανακοίνωση

Φίλοι του ΑΡΗ,

Σε λίγες ώρες πέφτει η αυλαία των playoffs. Η ομάδα μας θα κάνει κι απόψε αυτό που κάνει πάντα: Θα παίξει για τη νίκη και μόνο για τη νίκη.

Θα το κάνει μαζί με εσάς. Ομάδα και κόσμος, ένα σώμα μια ψυχή, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Τα εισιτήρια εξαντλούνται. Τα Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και θα στείλει πάλι τα δικά του μηνύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. Δεν πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή. Αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προστατέψουμε και την ομάδα μας και το «σπίτι» μας γιατί υπάρχει και συνέχεια…

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει να αποδείξει τίποτα σήμερα. Σε κανέναν. Θα παίξουμε για τον ΑΡΗ, για την ιστορία των 110 χρόνων μας. Για εσάς.

Το αποψινό ντέρμπι είναι μια -ακόμη- ευκαιρία να δείξουμε γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους.

Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας. Με πάθος, με παλμό, όμως από την άλλη οφείλουμε άπαντες να επιδείξουμε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΣΥΝΕΣΗ και ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.

Δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά το τέλος του αγώνα.

Απόψε προσέχουμε και τον διπλανό μας…

Από νωρίς που θα βρεθείτε στο γήπεδο -οι Θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης ανοίγουν στις 17:30- μέχρι τη στιγμή που θα αποχωρήσετε δεν πρέπει να παρασυρθεί κανείς σε οποιαδήποτε περίσταση. Η προστασία του ΑΡΗ είναι πάνω από όλα.

Ραντεβού σε λίγες ώρες στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like