Αρχική » Χαμός με Αλμέιδα! – Koubanezos.gr

Χαμός με Αλμέιδα! – Koubanezos.gr

by admin

Φωτιές στην ΑΕΚ!

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ της νέας περιόδου. Βέβαια, αν και το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί μέρες πίσω, ακόμα κάποια κίνηση δεν έχει γίνει. Και αυτό, έχει φέρει μια κάποια γκρίνια. Από τον κόσμο. Όχι βέβαια για τον Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος είναι untouchable παντού. Εντός του κλαμπ. Και εντός του κόσμου.

Αλλά οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν μεταγραφές. Ειδικά από την στιγμή, που η ΑΕΚ τελείωσε τη σεζόν όπως την τελείωσε. Εκείνη δεν πανηγύρισε τίποτα. Οι ανταγωνιστές της τίτλους.

Προ ημερών, ο Αλμέιδα είχε συνδεθεί με τη Μαρσέιγ. Από το Sportime, είχατε διαβάσει άμεσα τι ισχύει. Το όνομα του φυσικά και παίζει πολύ στην Ευρώπη. Και θα συνεχίσει να ακούγεται. Το νταμπλ που κατέκτησε το 2023, δεν ήταν λίγο πράγμα. Ή οι φετινές, λίγες, βέβαια ευρωπαϊκές καλές στιγμές.

Ο Αλμέιδα συνδέεται από τους Ιταλούς και με τη Λάτσιο. Με αρκετές αναφορές είναι η αλήθεια. Ο Τούντορ έφυγε. Ο Σάρι ακούγεται έντονα ως ένας από τους υποψήφιους. Για να επιστρέψει και να μην έρθει στον Παναθηναϊκό. Αλέγκρι και Πιόλι επίσης στη λίστα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς πάντα. Αλλά και Αλμέιδα.

Ότι ίσχυε με τη Μαρσέιγ, πάντως, ισχύει και τώρα. Όχι μόνο στην περίπτωση της Λάτσιο, σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι μόνο η οψιόν των 10 εκατομμυρίων που υπάρχει. Ο Αλμέιδα θέλει να εκκινήσει στον πάγκο της ΑΕΚ για 3η σερί σεζόν. Για να πετύχει ότι δεν πέτυχε σε αυτή που ολοκληρώθηκε.

Πηγή: Sportime

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like