Αρχική » Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από όπου θα προκύψει ποια ομάδα θα αγωνίζεται στην Bundesliga και ποια στη Zweite Liga του χρόνου.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΠΟΧΟΥΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Merkur Spiel Arena», (54.600), Ντίσελντορφ
  • Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν
  • Στο πρώτο ματς των μπαράζ, η Φορτούνα επιβλήθηκε άνετα με το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Μπόχουμ.
  • Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι αήττητη τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες.
  • Επιβεβαιώθηκε το over 2,5 γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μπόχουμ.

Ρεπορτάζ Φορτούνα Ντίσελντορφ

Στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που μπορούσε να βρίσκεται είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ μετά την εύκολη επικράτησή της στο πρώτο ματς, καθώς πλέον είναι με το 1,5 πόδι στην επιστροφή της στα «σαλόνια» της Bundesliga. Στο πρώτο ματς για τους νικητές σκόραραν οι Κλάους και Ένγκελχαρντ, ενώ το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Χόφμαν. Ο Χρήστος Τζόλης και η «παρέα» του θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι μπροστά στο κοινό τους, προκειμένου να… γιορτάσουν την άνοδο.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal τις οκτώ από τις έντεκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Ο Γκαβορί τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός, ενώ ξανά νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Σούσο, όπως και ο Ζίμπερτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Καστενμάιερ – Ζίμερμαν, Όμπερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιόχα – Ένγκελχαρντ, Τανάκα, Σομπότκα – Κλάους, Φερμέι, Τζόλης.

Ρεπορτάζ Μπόχουμ

«Βαρύ» παραμένει το κλίμα στις τάξεις της Μπόχουμ μετά την ήττα με 3-0 στην έδρα της για το πρώτο ματς των μπαράζ και πλέον χρειάζεται ένα… θαύμα για να παραμείνει στην Bundesliga. Η κακή αμυντική προσέγγιση σε συνδυασμό με τις χαμένες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο μέρος, όπως και το αυτογκόλ που ήρθε νωρίς από τον Χόφμαν, έφεραν λογικά, την άνετη ήττα. Αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Stat attack: Στα τελευταία 13 παιχνίδια της η Μπόχουμ έχει δεχτεί 36 τέρματα.

Απουσίες: Στο απουσιολόγιο βρίσκονταν οι Κβάρτενγκ, Έσσερ και ο Τολμπά, με τον Φέρστερ να προστίθεται σε αυτό. Διαθέσιμος θα είναι ξανά ο Μάσοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λούτε – Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεργκ, Γκαμπόα – Λοσίγια, Μπέρο – Ασάνο, Στόγκερ, Βίτεκ – Πασιένσια

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ προγνωστικά

Έτοιμη για… φιέστα ανόδου είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της στο πρώτο ματς, θέλει να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Bundesliga, ικανοποιώντας το κοινό της με ακόμα μία νίκη. Το επιθετικό της ποδόσφαιρο δεν μπορεί να… μπλοκαριτσεί ιδιαίτερα από την αδύναμη άμυνα της Μπόχουμ και εμείς θα στηρίξουμε τη νίκη των γηπεδούχων, συνδυαστικά με το over 1,5 γκολ στο ματς, σε απόδοση 2.55 από το Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like