Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Φαίνεται να τα έχει βρει η Σάλτσμπουργκ με Κωνσταντέλια – Εκνευρισμός Λουτσέσκου για δημοσιεύματα»

Τσορμπατζόγλου: «Φαίνεται να τα έχει βρει η Σάλτσμπουργκ με Κωνσταντέλια – Εκνευρισμός Λουτσέσκου για δημοσιεύματα»

by admin

Στα σημαντικά ζητήματα τα οποία αφορούν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Εστίασε στα όσα συμβαίνουν στο θέμα του Κωνσταντέλια μεταφέροντας την πληροφορία ότι η Σάλτσμπουργκ φέρεται να τα έχει βρει με την πλευρά του παίκτη προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο συνολικής αξίας οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για πέντε χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει αρνηθεί την πρώτη πρόταση που του έγινε από την αυστριακή ομάδα η οποία πιέζει τον Δικέφαλο του Βορρά να τρέξουν οι επαφές γιατί θέλει να ξεκαθαρίσει γρήγορα το ζήτημα της απόκτησής του. Συμπερασματικά ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε ότι αναμένεται και σύντομα νέα πρόταση από τη Σάλτσουμπουργκ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αποδεχόταν ένα deal που θα του αποφέρει συνολικά 20 εκατομμύρια.

Στα θέματα των ανανεώσεων οι υποθέσεις των Σβαμπ και Κεντζιόρα πάνε καλά και αναμένεται να κλείσουν θετικά, ενώ η παραμονή του Μεϊτέ παραμένει δύσκολη.

Τέλος επεσήμανε ότι τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον Λουτσέσκου υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρουμάνο να αποτελεί στόχο ομάδων από την Τουρκία και την Ιταλία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Α

ΠΗΓΗ

You may also like