Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Στη συνείδηση πολλών πλέον ο ΠΑΟΚ αξίζει τον τίτλο»

Τσορμπατζόγλου: «Στη συνείδηση πολλών πλέον ο ΠΑΟΚ αξίζει τον τίτλο»

by admin

Το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά μετέφερε τις εικόνες που ακολούθησαν στην Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα ενώ επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην εφετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου επεσήμανε ότι αυτό που τουλάχιστον γίνεται αντιληπτό είναι ότι στη συνείδηση πολλών ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που αξίζει τον τίτλο περισσότερο από κάθε άλλη στην εφετινή σεζόν επισημαίνοντας ότι στο τρέχον πρωτάθλημα έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, είχε την μεγαλύτερη σταθερότητα από όλους τους διεκδικητές την στιγμή που είχε δεχθεί μεγάλη αμφισβήτηση.

Όπως επεσήμανε όλοι στην ομάδα διατηρούν χαμηλούς τόνους, δεν έχουν καθόλου έπαρση και ήδη επικεντρώνονται στη μεγάλη αναμέτρηση με τον Άρη, για την οποία γνωρίζουν το πόσο δύσκολη είναι.

Τέλος στάθηκε στον Βιεϊρινια επισημαίνοντας ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει την καριέρα του, εκτιμώντας ότι εάν τελικά ο ΠΑΟΚ στεφθεί πρωταθλητής τότε είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει ότι αυτό το παιχνίδι, με τον Άρη στο Βικελίδης θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like