Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσες υπερβάσεις, έχει κατακτήσει το δικό του πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσες υπερβάσεις, έχει κατακτήσει το δικό του πρωτάθλημα»

by admin

Πανάξια πρώτος και πλέον με το πρωτάθλημα στα δικά του… πόδια είναι ο ΠΑΟΚ, όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (4-1).

«Δίκαια θα τελειώσει αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή να παίζει ένα τέτοιο ματς με τον Άρη που δεν έχει δώσει ποτέ στην ιστορία του. Αντιμετωπίζει έναν Άρη που δεν έχει κερδίσει ποτέ φέτος, αλλά και έναν Άρη που έχει μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου σε έξι μέρες. Δεν θα ήθελε ούτε ο Μάντζιος μια τέτοια συνθήκη, τώρα θα υποχρεωθεί να βάλει τους βασικούς του», ανέφερε αρχικά.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσες υπερβάσεις, που το δικό του πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει. Στη συνείδηση όλης της Ελλάδας είναι η καλύτερη ομάδα, παρότι έχει υποδεέστερους παίκτες των άλλων ομάδων. Έχει όμως έναν κορυφαίο προπονητή, που η δουλειά του επιβραβεύεται», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του Αντρέ Βιεϊρίνια τονίζοντας πως «… δεν έχει πάρει απόφαση ότι σταματά. Θα δούμε από Δευτέρα και μετά τι θα κάνει».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like