Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Ο Καμαρά έχει το ”πακέτο” που ψάχνει ο Λουτσέσκου, ίσως σήμερα αρχίσουν οι ανακοινώσεις στον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Καμαρά έχει το ”πακέτο” που ψάχνει ο Λουτσέσκου, ίσως σήμερα αρχίσουν οι ανακοινώσεις στον ΠΑΟΚ»

by admin

Τις εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, με τελευταίο εκείνο που έγινε γνωστό σήμερα με τον Μαντί Καμαρά, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα για να δέσει όλο αυτό το ενδιαφέρον. Είναι ένα ταχυδυναμικό χαφ, που πρέπει να βάλει αυτό το χαρακτηριστικό στο κέντρο του ο ΠΑΟΚ. Όλες φορές που έψαχνε έναν τέτοιο παίκτη ο Λουτσέσκου, κάπου κολλούσε αυτό το ενδιαφέρον. Χρειάζεται η ταχύτητα, χρειάζεται η δύναμη και ο Καμαρά μένει ελεύθερος, και είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις. Δεν έχουμε μείνει στο φιλολογικό ενδιαφέρον και είναι πιο προχωρημένη η υπόθεση, για να γνωρίζει ο ένας και ο άλλος τι ακριβώς ισχύει. Η απάντηση του Λουτσέσκου είναι θετική και ο Ιβάν που αναμένεται να ικανοποιήσει την εισήγησή του», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Του Σβαμπ είναι πολύ τυπικό, για να υπογράψει για έναν χρόνο. Για τον Μεϊτέ το έχει φέρει στα μέτρα του, καθώς συζητάει με τον παίκτη και με την Μπενφίκα, με το ποσό να πέφτει κάτω από τα 3 μπορεί και 2,5 εκατ. ευρώ. Ό,τι χρειαστεί θα το κάνει και για αυτό έχει προχωρήσει αρκετά και του Μεϊτέ. Και με τον Κεντζιόρα θα τα βρει, στο οικονομικό, και απομένει η Ντιναμό Κιέβου, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Φοβούνται μήπως προκύψει κάτι τρελό από τους Ουκρανούς, αφού θέλει να έχει τις συγκεκριμένες επιλογές στην προετοιμασία. Υπάρχουν και περιπτώσεις επιθετικών, τουλάχιστον δύο που είναι σε ομάδες, με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου. Όλα αυτά προχωρούν και ίσως από σήμερα να έχουμε ανακοινώσεις, με πρώτη του Σβαμπ».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like