Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Λίγες και καλές κινήσεις στον ΠΑΟΚ – Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Λιβάγια»

Τσορμπατζόγλου: «Λίγες και καλές κινήσεις στον ΠΑΟΚ – Δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Λιβάγια»

by admin

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν λίγες και καλές κινήσεις. Αρχικά, υπενθύμισε ότι οι πρώτες αφορούν τη διατήρηση στο ρόστερ των Μεϊτέ, Σβαμπ και Κεντζιόρα και έπειτα την απόκτηση ενός φορ και ενός ακόμα χαφ. Μάλιστα, για τους τρεις πρώτους σημείωσε πως έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, καθώς και ότι στον «δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να ολοκληρωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σ’ ό, τι αφορά την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, που προέκυψε από ρεπορτάζ των Κροατών, υπογράμμισε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Ρασβάν Λουτσέσκου λόγω ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών.

Ανέφερε, δε, ότι ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για επιστροφή του Μίσιτς, περίπτωση όμως που δεν προχώρησε εξαιτίας μεγάλων απαιτήσεων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ενώ, για εκείνες των Μουλέκα και Μίραντσουκ εξήγησε ότι οι «ασπρόμαυροι» διαψεύδουν πως υπάρχει κάτι.

Τέλος αναφέρθηκε και στο κομμάτι των πωλήσεων, αλλά και στην απόφαση του Βιεϊρίνια για το εάν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ή εάν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like