Αρχική » Τσορμπατζόγλου: «Αν αργήσει ο Καμαρά, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για άλλες περιπτώσεις-Οι πέντε υποθέσεις που θέλει να τελειώσει»

Τσορμπατζόγλου: «Αν αργήσει ο Καμαρά, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για άλλες περιπτώσεις-Οι πέντε υποθέσεις που θέλει να τελειώσει»

by admin

Ο ΠΑΟΚ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να αναλύει μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις προτεραιότητες της ομάδας.

Η παραμονή των Μεϊτέ, Σβαμπ και Κεντζιόρα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον «δικέφαλο του Βορρά». Για τον πρώτο, ο πρωταθλητής έχει καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις τόσο της Μπενφίκα, όσο και του παίκτη, με αποτέλεσμα να είναι κοντά στο να κλείσει τον 30χρονο μέσο.

«Φυσικά ενδιαφέρεται για τον Καμαρά, αλήθεια είναι. Τα χαρακτηριστικά τα δικά του ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ. Ψάχνουν για πιο γρήγορους παίκτες στον ΠΑΟΚ. Αν αργήσει, αν δεν μείνει άμεσα ελεύθερος. Αν περιμένει πιο υψηλές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού θα κινηθεί για άλλες περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ», ανέφερε, ενώ για την επίθεση απασχολούν δύο παίκτες.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like