Αρχική » Τσατάλης: Το ποστάρισμα για τις ζημιές στην OPAP Arena – «Η ΑΕΚ δεν έχει διακινήσει τίποτα»

Τσατάλης: Το ποστάρισμα για τις ζημιές στην OPAP Arena – «Η ΑΕΚ δεν έχει διακινήσει τίποτα»

by admin

Σε διευκρινήσεις σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, μέσω και διάφορων δημοσιευμάτων, θέλησε να προβεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Τάσος Τσατάλης.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο θέμα των ζημιών που υπήρξαν στην «OPAP Arena» μετά τον τελικό του Conference League, λέγοντας πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν διακινήσει απολύτως τίποτα αλλά αυτό έχει γίνει μόνο από δημοσιεύσεις των ίδιων των οπαδών.

Και διευκρινίζει πως η μοναδική τοποθέτηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αφορά τις ενέργειες που θα κάνει για την τιμωρία όσων έφυγαν από το γήπεδο με καρεκλάκια στα χέρια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους… Η ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθεί με το να αναδείξει οτιδήποτε από το χθεσινό ματς στο γήπεδο μας. Δεν έχει προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε για δημιουργία εντυπώσεων. Ούτε έχει επιχειρήσει να δώσει υπερβολική διάσταση στις επιπτώσεις κάποιων συμπεριφορών. Βασικά δεν έχουμε επιχειρήσει τίποτα απολύτως για οτιδήποτε σε επίπεδο εντυπώσεων για το χθεσινό βράδυ στην Φιλαδέλφεια. Εκτός από την ανάδειξη της δικής μας θετικής συνεισφοράς.

Οτιδήποτε έχει δει το φως της δημοσιότητας κι έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια για χθες βράδυ, έχει προκύψει δυστυχώς από δημοσιεύσεις των ιδίων των αρνητικών πρωταγωνιστών. Πριν την έναρξη και μετά το ματς. Οτιδήποτε έχει σχολιαστεί αρνητικά βασίζεται αποκλειστικά σε οπτικό υλικό που ανάρτησαν οι ίδιοι. Η ΑΕΚ δεν έχει διακινήσει απολύτως τίποτα.

Από κει και πέρα όταν εμείς έχουμε εμφανιστεί κάθετοι στην αντιμετώπιση άσχημων συμπεριφορών από δικούς μας οπαδούς στο γήπεδο μας κι όχι χωρίς κόστος σε ότι αφορά το εντός μας, είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε το ίδιο και για εκείνους τους οποίους είδαμε έκπληκτοι να βγαίνουν παρέλαση με καθίσματα από την OPAP Arena στα χέρια ως τρόπαια. Αυτό αφορούσε και η μοναδική μας τοποθέτηση για το ζήτημα. Τα συγκεκριμένα περιστατικά που εμπίπτουν μάλιστα και σε συγκεκριμένες προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας. Τίποτε περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Έχουμε ανεβάσει πρώτα απ’ όλα τον πήχη τόσο ψηλά όσο δεν πάει στην προσδοκία και την απαίτηση για την συμπεριφορά εμάς των ίδιων στο Σπίτι Μας. Αυτονόητα το ίδιο ισχύει γενικώς για τα ματς που φιλοξενεί το καλύτερο γήπεδο της χώρας, άσχετα με το ποιες ομάδες τυχαίνει να αγωνίζονται.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like