Αρχική » Τσακίρης: «Πρόεδρος των προέδρων στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης – Το πιο σημαντικό που ειπώθηκε για την επόμενη μέρα»

Τσακίρης: «Πρόεδρος των προέδρων στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης – Το πιο σημαντικό που ειπώθηκε για την επόμενη μέρα»

by admin

«Τις πρώτες ώρες μιας ιστορικής μέρας» βιώνουν στην ΑΕΚ, όπως εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης μεταφέροντας το ρεπορτάζ της «Ένωσης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε τον απόηχο από τη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ για την «παράδοση-παραλαβή» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο.

«Για μένα είναι ο πρόεδρος των προέδρων, ξεπερνώντας ακόμη και τον Λουκά Μπάρλο, διότι είναι ο πρόεδρος των τίτλων και των έργων ταυτόχρονα. Άνθρωπος που δεν κάνει τίποτα είναι και αυτός που δεν κάνει λάθη», τόνισε αρχικά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εν συνεχεία, στάθηκε στο πιο σημαντικό που κρατάει από τη συνέντευξη Τύπου για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, αυτό είχε να κάνει, όπως έβγαινε και από το ρεπορτάζ, ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν γνώστης των εξελίξεων, έχοντας μάλιστα συζητήσει και κατ’ ιδίαν με τον νέο ιδιοκτήτη του κλαμπ.

Από εκεί και πέρα, εξήγησε, ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωστοποιηθούν από τον ίδιο τον Μάριο Ηλιόπουλο τα σχέδιά του, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε συνέντευξη Τύπου εντός των επόμενων ημερών.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like