Αρχική » Τσακίρης: «Πολύ ενεργός ο Μελισσανίδης στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν – Λογικό να θέλει να ανανεώσει Ελίασον η ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Πολύ ενεργός ο Μελισσανίδης στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν – Λογικό να θέλει να ανανεώσει Ελίασον η ΑΕΚ»

by admin

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Χρήστο Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Καταρχάς, αναφέρθηκε στο σουηδικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για επέκταση του συμβολαίου της «Ένωσης» με τον Νίκλας Ελίασον. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως είναι λογικό οι «κιτρινόμαυροι» να προτίθενται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 28χρονου μεσοεπιθετικού, καθώς, όπως συμπλήρωσε, ειδικά τη φετινή σεζόν έκανε… πράγματα και θαύματα.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε και τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αρχικά, σημείωσε πως υπάρχει… καπνός με δημιοσιεύματα σεναριολογίας και φημολογίας και μένει να φανεί εάν υπάρχει και «φωτιά».

«Μιλάμε για έναν παράγοντα που μπαίνει στον 11ο χρόνο του στην 3η του θητεία και νομοτελειακά κάποτε θα έρθει και η ώρα που μπορεί να γίνει. Αλλά αυτό μέχρι ότι έχει γίνει, ότι πωλήθηκε, όλα αυτά είναι λίγο ακραία. Θα περιμένουμε και θα δούμε», εξήγησε.

Ωστόσο, υπενθύμισε και υπογράμμισε την πολύ ενεργή συμμετοχή του διοικητικού ηγέτη του «δικεφάλου» στον σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like