Αρχική » Τσακίρης: «Η πρώτη επιδίωξη στην ΑΕΚ είναι να παραμείνει ο Κάλενς – Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η πρώτη επιδίωξη στην ΑΕΚ είναι να παραμείνει ο Κάλενς – Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

by admin

Στα δεδομένα για το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς και στις αγωνιστικές σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του Περουβιανού, με την πρώτη επιδίωξη από την πλευρά της «Ένωσης» είναι να διατηρηθεί ο 32χρονος στο ρόστερ, αφού η εισήγηση είναι θετική.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε ότι ο Μουκουντί επέστρεψε στις προπονήσεις και στον «δικέφαλο» περιμένουν τον Πάολο Φερνάντες, με τον μοναδικό απόντα να είναι ο Ρότα λόγω τιμωρίας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Αλμέιδα έχει μέρες μπροστά του να δουλέψει το πλάνο για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, τονίζοντας πως προβάδισμα έχει να διατηρηθεί το πλάνο των ματς με ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό, εκεί όπου στον άξονα φανέλα βασικού πήραν οι Γιόνσον-Σιμάνσκι, με περιφερειακό επιθετικό τον Αραούχο και φορ τον Πόνσε ή τον Λιβάι Γκαρσία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like