Αρχική » Τσακίρης: «Εκεί περιμένουμε νέα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά της ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Εκεί περιμένουμε νέα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά της ΑΕΚ»

by admin

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως στο μεταγραφικό κομμάτι, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε σε φάση άνω τελείας, κυρίως σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ. Ο Αλμέιδα είναι σε διακοπές, περιμένουμε τις εξελίξεις, αν και νωρίς, σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Περιμένουμε νέα για τον τερματοφύλακα, τα δύο ακραία μπακ, δεδομένου ότι θα φύγει ο Σιντιμπέ, του αριστερού εξτρέμ, από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε ο Πισάρο και τα ανοιχτά ζητήματα του Αραούχο και του Άμραμπατ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχουμε και το θέμα με τον Κάλενς, για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται στην Τζιρόνα. Προτεραιότητα του παίκτη είναι η παραμονή του στην Ευρώπη και όχι η επιστροφή στο Περού. Αν ξεπεραστεί το θέμα της ρήτρας, υπάρχει πρόβλεψη για διετή συμβόλαια για το συμβόλαιο που θα του προταθεί από την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, επειδή ακούγονται πολλά αν θα υπάρξει ενίσχυση σε άλλες θέσεις, υπάρχει ένα θέμα με το υπάρχον ρόστερ, και αν θα προκύψουν πωλήσεις ή άλλες αποδεσμεύσεις, η ΑΕΚ θα ενισχυθεί. Για τον Ζιρού, μη διαβάζεται τα social media (αφού έχει υπογράψει για το MSL). Άλλωστε, η ΑΕΚ έχει δύο τον Λιβάι και τον Πόνσε ως μπροστινούς. Για στόπερ και χαφ θα πάει, αν και εφόσον παραχωρήσει κάποιον».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like