Αρχική » Το αντίο του Καμαρά στον Ολυμπιακό: «Προνόμιο να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο»

Το αντίο του Καμαρά στον Ολυμπιακό: «Προνόμιο να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο»

by admin

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά! Ο μέσος από τη Γουινέα αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν από τους Πειραιώτες, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στα τέλη του Ιουνίου και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Κάπως έτσι, ο Καμαρά μπορεί πλέον να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ήδη «παίζει» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Η θητεία του 27χρονου χαφ ολοκληρώθηκε μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, έχοντας γράψει 210 εμφανίσεις με 20 γκολ και 14 ασίστ. Φέτος, μέτρησε 29 εμφανίσεις με 1 τέρμα και 1 τελική πάσα σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν επί της ουσίας δεν αγωνίστηκε και υποβιβάστηκε στη β’ ομάδα.

Δείτε το ποστάρισμά του:

«Το να σας αποχαιρετώ δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένα μέρος που έμαθα πράγματα για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα ως εδώ, κοιτάζοντας πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.

Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κερδίσω πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά δίπλα τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον σύλλογο»

Α



ΠΗΓΗ

You may also like