Αρχική » Τα φαβορί βγάζουν το 2.22 – Koubanezos.gr

Τα φαβορί βγάζουν το 2.22 – Koubanezos.gr

by admin

Δύο μακροχρόνια Euro 2024 από τον Λάμπρο Μακράκη σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού

Καλημερίζω την παρέα του Koubanezos.gr. Σε ρυθμούς Εθνικών ομάδων κινείται ο κόσμος και εμείς θα δούμε μακροχρόνια Euro 2024 από δύο ομίλους.

Ξεκίνημα με τον όμιλο Δ’ στον οποίο συμμετέχουν Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία. Η Αυστρία έκανε πολύ καλά προκριματικά και μπορεί να προκριθεί έστω σαν 3η. Η Πολωνοί πέρασαν μέσω του Nations League. Γαλλία και Ολλανδία ήταν στον ίδιο όμιλο και στα προκριματικά. Οι Γάλλοι έχουν σίγουρη πρόκριση, πιθανότατα και πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση θα κριθεί σε Ολλανδία και Αυστρία. Ποιοτικότεροι οι «οράνιε» που έχουν και πρεμιέρα με Πολωνία. Θα αγοράσω να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα Ολλανδία και Γαλλία στο πολύ αποδοτικό 2.00 στην Stoiximan.

Συνέχεια στα μακροχρόνια Euro 2024 στον όμιλο ΣΤ’. Στον παραλίγο όμιλο της Ελλάδας. Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία και Γεωργία τον απαρτίζουν. Οι Πορτογάλοι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Η Γεωργία μπορεί να κάνει κάποια έκπληξη με τον ενθουσιασμό που κουβαλάει. Οι Τσέχοι προκρίθηκαν από έναν εύκολο όμιλο είναι η αλήθεια και φτάνουμε στην Τουρκία. Οι γείτονες, το 2021 έκαναν τραγική πορεία στους ομίλους με 3/3 ήττες. Διαθέτουν το δεύτερο ποιοτικότερο ρόστερ στον όμιλο και θα έχουν και αρκετή υποστήριξη στις εξέδρες της Γερμανίας. Ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με την πιο «αδύναμη», την Γεωργία. Πιστεύω πω θα προκριθούν και «καθαρά» στην δυάδα. Το να είναι στην πρώτη δυάδα με τους Πορτογάλους οι Τούρκοι, βρίσκεται στο 2.22 στην Stoiximan.

Euro 2024

Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα – Όμιλος Δ

Γαλλία και Ολλανδία

2,00

Euro 2024

Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα – Όμιλος ΣΤ

Τουρκία και Πορτογαλία

2,22

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like