Αρχική » Τα δεδομένα για Αραούχο-Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Τα δεδομένα για Αραούχο-Άμραμπατ στην ΑΕΚ

by admin

Πέρα από τη δεδομένη ενίσχυση της ΑΕΚ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, υπάρχουν και άλλα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση και τον Ματίας Αλμέιδα.

Αυτά αφορούν την ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι και αποτελούν ξεχωριστές περιπτώσεις για την «Ένωση».

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Σέρχιο Αραούχο και ο Νορντίν Άμραμπατ, δύο εκκρεμότητες που ο Αργεντινός τεχνικός θα ήθελε να έχουν ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν, για να προχωρήσει ανάλογα και ο «Δικέφαλος».

Γιατί στην περίπτωση που κανένας από τους δύο δεν μείνει στην ομάδα, τότε γίνεται αντιληπτό πως οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να προχωρήσουν για δύο επιπλέον κινήσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο Άμραμπατ για άλλο ένα καλοκαίρι, ενώ η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να τον κρατήσει, εκείνος σκέφτεται να επιστρέψει (και για οικογενειακούς λόγους) στην Ολλανδία.

Σε ό,τι αφορά τον Αραούχο, τα πράγματα εκεί είναι πιο… θολά, αφού ο Αργεντινός επιθετικός αναχώρησε για τις καλοκαιρινές διακοπές του, χωρίς να κάνει κάποια κουβέντα με την «Ένωση».

Χωρίς, δηλαδή, να έχει συζητήσει ουσιαστικά την πρόταση που έχει δεχθεί από τον σύλλογο, ενώ δεν επιδίωξε συνάντηση για συζήτηση και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like