Αρχική » Τίτλοι τέλους για τον θρυλικό Τόνι Κρόος: Έγινε αλλαγή μέσα σε πανικό στο «Γουέμπλεϊ» και έσφιξε τις γροθιές του!

Τίτλοι τέλους για τον θρυλικό Τόνι Κρόος: Έγινε αλλαγή μέσα σε πανικό στο «Γουέμπλεϊ» και έσφιξε τις γροθιές του!

by admin

Τρομερή και ιστορική στιγμή στο «Γουέμπλεϊ»!

Στο 85′ του τελικού του Champions League και με το σκορ στο 2-0 για τη Ρεάλ απέναντι στην Ντόρτμουντ, ο Κάρλο Αντσελότι έκανε αλλαγή τον θρυλικό Τόνι Κρόος, περνώντας στη θέση του έναν άλλον θρύλο της «βασίλισσας», τον Λούκα Μόντριτς.

Ο Γερμανός, λοιπόν, τη στιγμή της αντικατάστασής του και ενώ η 6η κούπα με τα μεγάλα αυτιά την τελευταία 10ετία(!) είχε «κλειδώσει» για την πρωταθλήτρια Ισπανίας, με τον ίδιο να είναι «μέσα» στις πέντε, γνώρισε ανεπανάληπτη αποθέωση από τους οπαδούς, αφού αυτή ήταν η τελευταία συμμετοχή του στα λευκά! Θυμίζουμε, ο Γερμανός χαφ ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι μετά το Euro και τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γερμανίας, θα αποσυρθεί στα 34 του από την ενεργό δράση, αφού πάντα ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο πικ της καριέρας του -και με ένα ακόμη Champions League!

Όπως μπορείτε να δείτε, έγινε χαμός στην αλλαγή του, με τον ίδιο να ανταποδίδει προς τους οπαδούς της Ρεάλ, δείχνοντας το σήμα στη φανέλα και σφίγγοντας τις γροθιές του για τη 15η κούπα!

Φυσικά, εξίσου τρομερή αποθέωση γνώρισε και στο φινάλε της αναμέτρησης!

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like