Αρχική » Σόκαρε τη Βιλερμπάν και έκλεισε ραντεβού με τη Μονακό στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος η Παρί

Σόκαρε τη Βιλερμπάν και έκλεισε ραντεβού με τη Μονακό στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος η Παρί

by admin

Πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Game 5 με τη Βιλερμπάν και πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος η Παρί!

Παρότι βρέθηκε μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας αρχικά ισοφάρισε τη σειρά με break και απόψε επιβλήθηκε με 98-92 της ASVEL, και θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόντρα στη Μονακό, με τους τελικούς να ξεκινούν στις 4/6, στο Πριγκιπάτο!

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τι Τζέι Σορτς (28π, 9 ασίστ) και Χίφι (24π), ενώ για τους ηττημένους δεν αρκούσαν οι προσπάθειες των Λοβέρν (17π, 8 ριμπ), Λουβάβου-Καμπαρό (15π) και Ντε Κολό (14π).

Η Παρί έδειξε τις… άγριες διαθέσεις της από την πρώτη περίοδο, σκοράροντας 32 πόντους και ξεφεύγοντας στο +8 (32-24), ενώ διατήρησε διαφορά ασφαλείας και στο δεύτερο δεκάλεπτο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ούσα μπροστά με 50-43.

Η Βιλερμπάν βρήκε ρυθμό και έκανε την ανατροπή στην τρίτη περίοδο, περνώντας μπροστά με 66-65, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, κλείνοντας την τρίτη περίοδο έχοντας προβάδισμα 5 πόντων (76-71). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ματς ντέρμπι στο τέταρτο δεκάλεπτο, μπαίνοντας μάλιστα με προβάδισμα (90-92) στην «τελική ευθεία» του αγώνα, όμως η Παρί ήταν πιο ψύχραιμη στο φινάλε και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 98-92.

Τα δεκάλεπτα: 32-24, 50-43, 76-71, 98-92

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like