Αρχική » ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου για Μελισσανίδη: «Χίλια ευχαριστώ για όλα αυτά που μας αφήνει»

ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου για Μελισσανίδη: «Χίλια ευχαριστώ για όλα αυτά που μας αφήνει»

by admin

Ανακοίνωση αναφορικά με την αλλαγή σελίδας στην «Ένωση» εξέδωσε ο ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου.

Οι φίλοι του «δικεφάλου» στάθηκαν στην προσφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη στην αγαπημένη τους ομάδα τονίζοντας «Χίλια ευχαριστώ για όλα αυτά που μας αφήνει είναι ελάχιστο».

Εν συνεχεία, δε, καλωσόρισαν τον νέο ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο, κλείνοντας με το «Τόσο μακριά μα και τόσο κοντά σου!».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου:

Τελικά ή ζωή έχει εκπλήξεις. Ειδικά για μας “Η ζωή μας”, η Α.Ε.Κ. δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Είναι ακριβώς όπως ο ερωτας,όπως η καψούρα. Κάνει τα πάντα να σε κρατάει ζεστό. Με οποιοδήποτε τρόπο.Με λύπες, με χαρές, με αγωνίες, με ανασφάλειες, με περηφάνιες… με Α.Ε.Κ.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος βαθιά συγκινημένος, ένα ταξίδι τελείωσε και ένα άλλο αρχίζει.

Χίλια ευχαριστώ για όλα αυτά που μας αφήνει είναι ελάχιστο. Κρατάμε και περιμένουμε αφού αποφάσισε να παραδώσει το τιμόνι, να παραμείνει συνοδοιπόρος μας,ο πρώτος από εμάς.

Καλωσορίζουμε τον Νέο Καπετάνιο κ. Μάριο Ηλιόπουλο. Ελπίζουμε και πιστεύουμε να ηγηθεί στην αρχή της νέας 100ετίας της Ιστορίας μας με επιτυχία και η Α.Ε.Κ. μας να πρωταγωνιστει στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζει αλλά είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να υπενθυμίζουμε ότι η Α.Ε.Κ. είναι η μοναδική ομάδα που έχει για έμβλημα ένα σύμβολο με ειδικό βάρος και ότι πάντα θα είμαστε ΜΟΝΟΙ μας και όλοι τους. Δημήτρη Μελισσανιδη σε ευχαριστούμε!!

Μάριε Ηλιοπουλε, καλή επιτυχία και…..βίρα τις άγκυρες!!!!!

Σ.Φ. ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1974

Τόσο μακρυά μα και τόσο κοντά σου!!!

Α

ΠΗΓΗ

You may also like