Αρχική » Σφαιρόπουλος: «Νομίζω πως ο κόσμος έβριζε, αλλά τουλάχιστον δεν πέταξαν τίποτα στο γήπεδο»

Σφαιρόπουλος: «Νομίζω πως ο κόσμος έβριζε, αλλά τουλάχιστον δεν πέταξαν τίποτα στο γήπεδο»

by admin

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και την αποφυγή ακροτήτων από τους οπαδούς της ομάδας στον πρώτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας με την Παρτιζάν δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Πάντα το πρώτο ματς είναι πιο δύσκολο για τους γηπεδούχους γιατί υπάρχει περισσότερο άγχος. Ήταν ένα παιχνίδι-διαφήμιση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Σερβίας. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε όταν ξέφυγαν με 26-35 και μετά από εκεί είχαμε τον έλεγχο. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα, αλλά είμαστε ακόμη στο 1-0 και πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι γρήγορα», τόνισε.

Παράλληλα σχολίασε την ατμόσφαιρα, με αφορμή και τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως τον έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά είναι συνηθισμένος. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα, αλλά πιστεύω πως έβριζαν, όμως δεν πέταξαν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό νομίζω πως είναι σημαντικό. Ελπίζω να υπάρχει ανάλογη ατμόσφαιρα και την Τετάρτη», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like