Αρχική » «Συμφωνία Τσέριν με Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μεγάλη η οικονομική απόσταση με Παναθηναϊκό»

«Συμφωνία Τσέριν με Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μεγάλη η οικονομική απόσταση με Παναθηναϊκό»

by admin

Το μέλλον του Άνταμ Τσέριν μακριά από την Ελλάδα και τη Λεωφόρο βλέπουν οι Κροάτες!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «germanijak.hr», η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωση του 24χρονου χαφ του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Όπως αναφέρει το σχετικό Μέσο, ο Σλοβένος διεθνής βλέπει θετικά τη μετακίνησή του στο «Μαξιμίρ», με τον κροατικό σύλλογο να του προσφέρει μάλιστα ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει στην πώληση του παίκτη, εκτός φυσικά και αν έρθει μια πρόταση κοντά στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που πολύ δύσκολα μπορεί να καλύψει η Ντινάμο, αφού μπορεί να φτάσει μέχρι τα 2 εκ. ευρώ.

Πάντως, στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται πως τα «θέλω» του παίκτη μπορούν να παίξουν ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για το μέλλον του νεαρού μέσου.

Φέτος, ο Τσέριν κατέγραψε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού», έχοντας παράλληλα τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Α



ΠΗΓΗ

You may also like