Αρχική » Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ

Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βαλούρ

by admin

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 30-26 στην Ισλανδία από τη Βαλούρ και πλέον καλείται να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς για να κατακτήσει το EHF Cup, έχοντας να καλύψει ένα χάντικαπ τεσσάρων γκολ στο δεύτερο ματς.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο δεύτερος τελικός θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ, ζητώντας τη μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του για την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βαλούρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/05) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/05, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής :

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like