Αρχική » «Στη λίστα της Κάντιθ ο Λορέν Μορόν, δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα ο παίκτης»

«Στη λίστα της Κάντιθ ο Λορέν Μορόν, δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα ο παίκτης»

by admin

Απέκτησε έναν σημαντικό «μνηστήρα» μετά την σπουδαία του σεζόν με τη φανέλα του Άρη ο Λορέν Μορόν!

O Iσπανός σέντερ φορ, μπήκε με το… δεξί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σκοράροντας 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και η ισπανική ιστοσελίδα «El Mira» τον εμπλέκει με την Κάντιθ!

Συγκεκριμένα τονίζει ότι o ισπανικός σύλλογος, έχει στα «ραντάρ» του τον Μορόν, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να αγωνιστική στη La Liga 2, καθώς η Κάντιθ, υποβιβάστηκε.

«Ο Μορόν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω (φεύγοντας από την Μπέτις), φρόντισε όμως να είναι έτοιμος για να κάνει δύο βήματα προς τα εμπρός. Είχε φανταστική χρονιά στην Ελλάδα, έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο στον Άρη αλλά δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο. Πολλές ισπανικές ομάδες έχουν ενδιαφέρον για τον Λορέν και ένα από αυτά είναι η Κάντιθ… Είναι εξάλλου αναγνωρίσιμος παίκτης ο οποίος γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Μορόν δεν δείχνει πρόθυμος να παίξει στη δεύτερη κατηγορία αλλά θέλει την πρώτη (La Liga). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δείχνει να μην έχει πειστεί για την Κάντιθ»

Α

ΠΗΓΗ

You may also like