Αρχική » Σηκώνει μανίκια ο Ηλιόπουλος και φουλάρει για ενίσχυση η ΑΕΚ

Σηκώνει μανίκια ο Ηλιόπουλος και φουλάρει για ενίσχυση η ΑΕΚ

by admin

Η ΑΕΚ γύρισε σελίδα στην ιστορία της και από το κεφάλαιο του Δημήτρη Μελισσανίδη πέρασε σε αυτό του Μάριου Ηλιόπουλου. Ο εφοπλιστής είναι το νέο αφεντικό της ομάδας και δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του «τίγρη» και να διατηρήσει την «Ένωση» ψηλά.

Μάλιστα, πέρα από την πρώτη γνωριμία με τον Ματίας Αλμέιδα και τις βάσεις για τη συνεργασία τους, ο νέος ιδιοκτήτης θα αρχίσει άμεσα τη δουλειά για την ενίσχυση της ομάδας. Ήδη από τη Δευτέρα ήταν για αρκετές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ και το ίδιο θα γίνει και σήμερα, έχοντας συνεργασία με όλα τα στελέχη του κλαμπ και κυρίως όσους τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Πρόθεση του νέου αφεντικού της ΑΕΚ είναι να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Αργεντινός προπονητής για την ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να πείσει και τον πλέον δύσπιστο φίλο της «Ένωσης» για τις προθέσεις του.

Ήδη λέγεται πως ο Μαντί Καμαρά είναι ψηλά στη λίστα και αναμένονται εξελίξεις για τον 27χρονο μέσο από την Γουινέα που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να συμφωνήσει μαζί του, αλλά φαίνεται πως η πρόταση της ΑΕΚ θα είναι τέτοια που θα μπορέσει να τον πείσει να παραμείνει στην Ελλάδα, έστω κι αν έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.

Το επόμενο Σάββατο, 22 Ιουνίου, αρχίζει η προετοιμασία και αναμένεται μέχρι τότε να έχουν γίνει 2-3 προσθήκες, με άμεση προτεραιότητα την απόκτηση τερματοφύλακα (ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μεγάλο φαβορί) και δεξιού μπακ, αλλά τον συνολικό αριθμό προσθηκών να φτάνει τις τουλάχιστον επτά.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like