Αρχική » Σερέλης: «Δεν είχαμε καλή προσέγγιση, θα είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή»

Σερέλης: «Δεν είχαμε καλή προσέγγιση, θα είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή»

by admin

Ο Χρήστος Σερέλης (που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό αντί του αποβληθέντα Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου) έκανε λόγο για κακή προσέγγιση στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (84-89) μετά την ήττα της ομάδας του στο Game 1 των τελικών.

«Σήμερα δεν ήμασταν όπως έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικοί, αφήσαμε στον Ολυμπιακό να παίξει όπως θέλει στην επίθεση, στο πέντε εναντίον πέντε. Απέκτησε διαφορές που είναι σημαντικές όταν παίζεις εκτός έδρας. Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό επιθετικά για να αλλάξουμε το μομέντουμ του αγώνα και μοιραία χάσαμε την άμυνά μας. Πρέπει να βελτιώσουμε οπωσδήποτε την άμυνά μας για να κερδίσουμε στο ΣΕΦ και να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα», τόνισε.

«Τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα, είτε είχαμε κερδίσει είτε τώρα που χάσαμε, θα δούμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε κάτι που δεν περιμέναμε. Οι ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, οι παίκτες έχουν παίξει αμέτρητα ματς μεταξύ τους και το μόνο που μπορεί να παίξει ίσως κάποιον ρόλο είναι η κόπωση. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή αμυντικά, αλλά δεν κάνει εύκολα φάουλ. Το έχουμε παρατηρήσει, το έχουμε επισημάνει, αλλά όλο το χρόνο δεν είμαστε όσο έξυπνοι θα έπρεπε στην τακτική μας αυτή. Η άμυνα που παίξαμε δεν ήταν όσο σκληρή έπρεπε για να βγάλουμε τον αντίπαλο έξω από το παιχνίδι του», πρόσθεσε.

Για την υπεροχή του Ολυμπιακού στους ψηλούς είπε: «Και οι πέντε παίκτες παίζουν άμυνα. Προφανώς πήρε ο Ολυμπιακός πολλά επιθετικά ριμπάουντ, αλλά αυτό είναι πρόβλημα όλης της ομάδας γιατί δεν ήμασταν επιθετικοί στην μπάλα και δεν κάναμε καλά box out. Δεν είχαμε την ενέργεια και την ένταση που είχαμε όλο το χρόνο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δεν το κάναμε. Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι κάτι τακτικά. Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε με την ίδια επιθετικότητα και ένταση που θα έπρεπε».

Σχετικά με τη μη επαρκή φθορά του Μιλουτίνοφ τόνισε: «Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι το αναλύεις. Η ομάδα μας επιτίθεται πολύ με πικ εν ρολ. Ο Μιλουτίνοφ δεν έκανε πολλά φάουλ, έπαιζαν με αλλαγές και εμείς δεν επιτεθήκαμε στο ποστ πολλές φορές γιατί δεν είμαστε τέτοια ομάδα ούτως ή άλλως. Όμως δεν νομίζω πως χάσαμε επειδή έμεινε στο παρκέ ο Μιλουτίνοφ για 32 λεπτά. Προφανώς ο Φαλ είναι απουσία, αλλά δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι θέμα προσέγγισης και η δική μας δεν ήταν πολύ καλή. Είμαι σίγουρος πως θα είναι όπως πρέπει στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like