Αρχική » Σήκωσε και το πρωτάθλημα με τις Λόντον Λάιονς η Στέλλα Καλτσίδου!

Σήκωσε και το πρωτάθλημα με τις Λόντον Λάιονς η Στέλλα Καλτσίδου!

by admin

Μια «ονειρική» χρονιά ολοκλήρωσε η Στέλλα Καλτσίδου, η οποία οδήγησε τις Λόντον Λάιονς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεγάλης Βρετανίας, μετά από την κούπα και στο Eurocup Women.

Λίγη ώρα, ωστόσο, αφότου προσέθεσε μία ακόμα κούπα στο παλμαρέ της, η Καλτσίδου δήλωσε πως η επόμενη σεζόν δεν θα την βρει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

«Δεν επιστρέψω την επόμενη σεζόν. Νιώθω όμως συναισθηματικά φορτισμένη. Νομίζω ότι όλοι αισθανόμαστε έτσι, γιατί περάσαμε πάρα πολλά όλοι μαζί. Προσωπικά νιώθω ότι αυτή η ομάδ είναι η οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω αυτό, αλλά αισθάνομαι ότι υπάρχει μια μεγάλη σύνδεση, γιατί έχω δει κάθε πλευρά του εαυτού μου σε αυτά τα κορίτσια.

Νιώθω ότι έχω κερδίσει 12 πολύ πολύ καλές φίλες και είναι σίγουρα δύσκολο να βρίσκεσαι στο τέλος αυτής της διαδρομής. Θα τις παρακολουθώ, όμως. Ξέρουν ότι θα τις υποστηρίζω πάντα. Ελπίζω και εύχομαι να έχω μια ευκαιρία στο μέλλον να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. Αν όχι με όλες, τουλάχιστον με τις περισσότερες εξ αυτών. Κι αυτό θα είναι μεγάλη μου χαρά», ανέφερε συγκεκριμένα η Καλτσίδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like