Αρχική » Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Με φόντο την κούπα

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Με φόντο την κούπα

by admin

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του Final-4 στη φετινή Euroleague και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (26/05, 21:00).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Uber Arena», (17.000), Βερολίνο.
  • Στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος για τη regular season, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε στο ΟΑΚΑ με 90-78, ενώ στο δεύτερο ματς, ο  Παναθηναϊκός επικράτησε στην Ισπανία με 97-86.
  • Οι δυο ομάδες δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντιμέτωπες σε τελικό Final-4.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα βρεθεί και φέτος στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί επικράτησαν στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Ολυμπιακού, με 87-76 και πήραν το εισιτήριο. Η ομάδα του Τσους Ματέο ήταν καλύτερη από το πρώτο λεπτό, διατήρησε διψήφιες διαφορές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και δεν κινδύνεψε ποτέ ουσιαστικά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μούσα με 20 πόντους, ενώ κρίσιμα ήταν τα τρίποντα του Χεζόνια, που τελείωσε το ματς στους 12. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Πουαριέ και Γιαμπουσέλε.

Stat Attack: Έχει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 88,9 πόντους ανά ματς.

Απουσίες: Ο Ματέο δεν έχει στη διάθεσή του, τον Ντεκ.

Η απόδοση για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό είναι σε απόδοση 2.70 από το Pamestoixima.gr.

Το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός σε Live Streaming*

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός παρέδωσε σεμινάρια άμυνας στον πρώτο ημιτελικό. Επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 73-57 βγάζοντας απίστευτη ενέργεια στο παρκέ. Η ομάδα του Αταμάν προηγήθηκε από την αρχή και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Βρήκε λύσεις ακόμα κι όταν οι Τούρκοι πλησίασαν στον πόντο. Ο Λεσόρ πέτυχε double double με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά όλοι όσοι αγωνίστηκαν έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτή τη σπουδαία επικράτηση.

Stat Attack: Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με μέσο όρο 77,3 πόντους παθητικό ανά ματς.

Απουσίες: Ο Αταμάν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η απόδοση για την κατάκτηση της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε απόδοση 1.47 από το Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά

  • Εκτίμηση: Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που δύσκολα μένει χαμηλά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη παίζει εξαιρετική άμυνα, το απέδειξε και κόντρα στη Φενέρ, όμως μπορεί να ακολουθήσει και σε υψηλό τέμπο. Μπορεί να είναι τελικός, αλλά θεωρώ πως θα δούμε τον νικητή να κρίνεται πάνω από τους 80 πόντους. Συνεπώς πάμε στο over 159,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.84 από το Pamestoixima.gr.
  • Special bet: Το παιχνίδι έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι ντέρμπι. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε άγχος σε κανένα ματς του Final 4 στα τελευταία λεπτά. Στον τελικό μπορεί να καρδιοχτυπήσουμε. Το να μην νικήσει καμία ομάδα με διαφορά 6+ πόντων προσφέρεται σε απόδοση 2.80 από το Pamestoixima.gr.
  • Player’s bet: Ο Παναθηναϊκός θα στηριχτεί στα βασικά του χαρτιά. Αυτό δείχνει η λογική του Αταμάν. Ο βασικός άξονας της ομάδας είναι ο Ναν, οπότε αξίζει το over 23,5 στο άθροισμα PRA (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ) του σε απόδοση 1.72 από το Pamestoixima.gr.
  • Fun bet: Όπως είπαμε και λίγο παραπάνω, είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και σκορ. Μπορούμε λοιπόν να ποντάρουμε σε ένα ανεβασμένο line αν θέλουμε να ρισκάρουμε, όπως για παράδειγμα στο over 171,5 σε απόδοση 3.60 από το Pamestoixima.gr.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like