Αρχική » Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, δύσκολα με Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, δύσκολα με Ολυμπιακό!

by admin

Την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (12/5) συνέχισε με προπόνηση υπό βροχή στη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του βορρά», που θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, θέλει να κάνει το 2/2 σε αυτό το σημείο των ντέρμπι, όμως το έργο του θα είναι δύσκολο, αφού προέκυψε ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά, κάτι το οποίο δυσκολεύει τη συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά. Την Παρασκευή (10.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.»

Α

ΠΗΓΗ

You may also like