Αρχική » Προγνωστικά: To ταμείο θα φανεί στο χειροκρότημα

Προγνωστικά: To ταμείο θα φανεί στο χειροκρότημα

by admin

Προγνωστικά Παρασκευής από τον Magician, με δυάδα αποχαιρετισμού στο 3.42 από Ιταλία και Ισπανία και… λίγο από Σουηδία στο 2.22.

Προγνωστικά: Επιθετικά ικανές

Καλημέρα σας. Μια Ιταλία και μια Ισπανία μας έμεινε αυτή την εβδομάδα και μετά μας αποχαιρετούν και αυτές. Θα μείνουμε με τους Σκανδιναβούς, με τους οποίους θα ξεκινήσουμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Η Μάλμε είναι στην κορυφή με 25 βαθμούς μετά από δέκα αγώνες. Καλή επίθεση και πολύ καλή άμυνα είναι το συστατικό της επιτυχίας της. Ειδικά εντός δεν έχει δεχθεί τέρμα σε τέσσερα ματς. Με διαφορά το πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας, στοχεύει στην πρώτη θέση. Αντίπαλος η Κάλμαρ, η οποία με δέκα βαθμούς είναι προτελευταία στην βαθμολογία. Αντίθετα με τη γηπεδούχο, είναι επιρρεπής στα αμυντικά λάθη. Όμως ταυτόχρονα, πρέπει να της αναγνωρίσουμε την καλή επιθετική λειτουργία, καθώς έχει σκοράρει στα εννέα από τα δέκα ματς, με οχτώ goal/goal. Ακόμα και ο πόντος σήμερα, θα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Σημείο: Αμυντικά δεν πείθει η Κάλμαρ, αλλά βγάζει φάσεις για γκολ. Οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν. Χαμηλός ο άσος, θα κρατήσω το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.22 στη Stoiximan.

Με ευρωπαϊκό αέρα

Επόμενη στάση, Ιταλία. Η Τζένοα κινήθηκε από την αρχή της σεζόν στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Ουδέποτε όμως κινδύνεψε σοβαρά με υποβιβασμό. Ουσιαστικά οι νίκες απέναντι στις ομάδες της τελευταίας πεντάδας ή έστω η αποφυγή της ήττας, την κράτησε μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Ενδέκατη ή δωδέκατη θα τερματίσει, μια αρκετά καλή απόδοση για μια ομάδα που ανέβηκε φέτος ξανά στην μεγάλη κατηγορία.

Η Μπολόνια πανηγυρίζει την έξοδο στο επόμενο Champions League. Τρίτο στη βαθμολογία το συγκρότημα του Τιάγκο Μόττα (φωτό), με νίκη σήμερα δεν θα δώσει δικαίωμα στη Γιουβέντους να την προσπεράσει. Ήρθε ισόπαλη με 3-3 εντός έδρας στο τελευταίο ματς απέναντι στην τελευταία, αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 μέχρι το 75′. Δεν θα αδιαφορήσει σήμερα για να κλείσει με ήττα την σεζόν. Άλλωστε διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα.

Σημείο: Κρατάω το Χ2 & over 1,5 με απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Χαρές και αποχαιρετισμοί

Πέφτει η αυλαία στην Ισπανία. Πανηγύρια στο «Μοντιλίβι» για τη Χιρόνα. Από τη δεύτερη αγωνιστική μπήκε στην πρώτη τετράδα και ουδέποτε κοίταξε πίσω. Έπαιξε πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο και σίγουρα κέρδισε τη θέση αυτή με το σπαθί της. Τρομερή σεζόν για ένα σύνολο που το χαρακτηρίζει η λέξη «ομάδα». Πέρασε σαν σίφουνας με 3-1 από την Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική, διασφαλίζοντας την τρίτη θέση. Η Γρανάδα αποχαιρετά τη La Liga. Χωρίς νίκη σε 18 εκτός έδρας (0-3-15) αγώνες, πως να ελπίζεις σε παραμονή; Σκοράρει σε αρκετά ματς τελευταία, αλλά σπαταλάει πολλές από τις ευκαιρίες για γκολ που δημιουργεί. Αμυντικά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, θα πετύχει τους γηπεδούχους πιο χαλαρούς, αλλά σε ημέρα φιέστας.

Σημείο: Επιλογή το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.80 στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like