Αρχική » Προγνωστικά Euro 2024: Δεν θα έρθει σπίτι

Προγνωστικά Euro 2024: Δεν θα έρθει σπίτι

by admin

Η Εθνική Αγγλίας για ακόμα μια διοργάνωση έχει βλέψεις για πολύ ψηλά και ο Νίκος Κλάδος τη γειώνει απότομα με τα προγνωστικά του στο 5.50.

Προγνωστικά Euro 2024

Σιγά-σιγά τα προγνωστικά Euro 2024 μπαίνουν στην καθημερινότητα μας κυρίως μέσω του στοιχήματος. Μετά τις σκέψεις μου για την Πορτογαλία ήρθε η σειρά της Αγγλίας. Δεν άντεξα.

Η πιο υπερεκτιμημένη εθνική ομάδα, δηλαδή η μόνη ομάδα που δεν έχει κερδίσει ποτέ το Euro και έχει το θράσος να μας λέει ότι “it’s coming home”. Ας τους πει κάποιος ότι για να γυρίσει πρέπει πρώτα να βρεθεί εκεί. Όπως και πίσω στο 2020 που από την Πρωτοχρονιά είχε ξεκινήσει ο εορτασμός της κατάκτησης. Το τι έγινε μετά, με πανδημία, αναβολή του Euro, είναι γνωστά.

Ακόμα και όταν έγινε, το 2021, η διαιτησία τους έσπρωξε όσο μπορούσε, ημιτελικός με Δανία, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε. Γενικά το Euro είναι μια ευκαιρία για θεωρητικά μικρότερες ποδοσφαιρικά χώρες να κάνουν το θαύμα. Είναι λίγο πιο αξιοκρατικό από το Μουντιάλ που καταλήγει πάντα σε ένα κλειστό γκρουπ νικητών. Με λίγα λόγια, το Παγκόσμιο ίσως το κερδίσει κάποια στιγμή που θα φύγει ο Κέιν, το Euro όσο και να χτυπιούνται στο Hyde Park, δεν θα το δουν.

Όμιλος με Σλοβενία Δανία Σερβία και Αγγλία

Μια μικρή λεπτομέρεια με σταματάει από το να φορτώσω το 13.00 του αποκλεισμού της Αγγλίας στον όμιλο. Πέραν των δυο πρώτων, θα περάσουν και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων. Η Σλοβενία δεν έχει ελπίδες, κακά τα ψέματα. Είναι η πιο αδύναμη. Θα ποντάρω τον αποκλεισμό της Αγγλίας στην επόμενη φάση, αυτή των “16” δηλαδή. Δεν με απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ένα ξεσκαρτάρισμα θα έχει ήδη γίνει και επειδή δεν πιστεύω ότι οι Άγγλοι θα είναι πρώτοι στον όμιλο θα έχουν δύσκολη διασταύρωση. Τελευταία εικόνα που έχουμε, η ήττα με 0-1 από την Ισλανδία στο “Γουέμπλεϊ”, με κακή εμφάνιση και γενικά κακό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

Euro

Αγγλία – Φάση αποκλεισμού

Φάση των “16”

5,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like