Αρχική » Προγνωστικά: Combo που πληρώνει στο 3.15!

Προγνωστικά: Combo που πληρώνει στο 3.15!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Over χωρίς τρίποντα στο 3.15!

Καλημέρα σε όλους. Οι τελικοί της Basket League ξεκινούν σήμερα (05/05, 21:15) στο ΟΑΚΑ και οι δυο «αιώνιοι» ρίχνονται στη «μάχη» με… φόντο το 1-0 στη σειρά, ενώ βρίσκονται και οι δυο σε διαφορετικό… μομέντουμ.

Οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι»… καθάρισαν τις σειρές για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League απέναντι σε Άρη και Περιστέρι αντίστοιχα και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στον τελευταίο τίτλο της φετινής σεζόν, αυτόν του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» μετά από την κατάκτηση της Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο πρέπει να συγκεντρωθεί για τον τελευταίο εγχώριο στόχο του. Στον αντίποδα, νταμπλούχος Ολυμπιακός, μετά το τρίτο συνεχόμενο χαμένο Final-4, αναζητά αντίδραση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και ξεκινάει τους τελικούς με μειονέκτημα έδρας.

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί τις περισσότερες φορές αντιμέτωποι συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Αρχικά, στο Super Cup της Ρόδου, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 75-51 και μπήκε με το «δεξί» στους τίτλους της σεζόν. Ύστερα, για την Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην παράταση μέσα στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, όμως ακολούθησαν δυο νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες κατέκτησαν το Κύπελλο επικρατώντας 69-58 στο Ηράκλειο Κρήτης για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς και για το τελευταίο μεταξύ τους ματς στην Euroleague, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη στο ΣΕΦ. Για πρώτη φορά, υπήρξε και τρίτος γύρος για την Basket League, εκεί όπου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, το «τριφύλλι» κέρδισε με 77-71 τον «αιώνιο» αντίπαλό του με καθοριστικό σουτ του Κώστα Σλούκα.

Οι δυο ομάδες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά η μία την άλλη στο αγωνιστικό κομμάτι και για αυτό το λόγο είναι μεγάλη απορία να δούμε τι… τρικ έχουν ετοιμάσει οι προπονητές για να κάνει η ομάδα τους το 1-0 στους τελικούς. Στην έδρα της, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παίζει πιο… ελεύθερο μπάσκετ, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί πάνω από 156 πόντοι στα ματς του ΟΑΚΑ, με εξαίρεση το πιο πρόσφατο που είχε 148 πόντους στο φινάλε. Αμφότερες έχουν καλούς σουτέρ τριών πόντων, ωστόσο μόνο μία φορά φέτος από τα επτά μεταξύ τους ματς, έχουν σημειωθεί πάνω από 17 τρίποντα και ήταν στην πρεμιέρα της Euroleague.

Η απουσία του Φαλ θα είναι κομβική για τους «ερυθρόλευκους», κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Η ρακέτα του Ολυμπιακού θα είναι πιο… άδεια, καθώς έχει «κοπεί» από τον κόουτς Μπαρτζώκα για τη λίστα των ξένω ο Μόουζες Ράιτ. Θα στηρίξω το Over 145,5 πόντων στην αναμέτρηση, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα φετινά ματς στο ΟΑΚΑ και θα το συνδυάσω με το Under 17,5 συνολικών τριπόντων στο ματς με τη λογική ότι οι ομάδες θα πάνε σε… σίγουρες κατοχές λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ελπίζοντας παράλληλα και σε σχετική… ευστοχία τους εντός πεδιάς, σε απόδοση 3.15.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like