Αρχική » Προγνωστικά: Ώρα τελικού με δυνατό bet builder!

Προγνωστικά: Ώρα τελικού με δυνατό bet builder!

by admin

Προγνωστικά στη σπουδαία αναμέτρηση του τελικού του Champions League ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει σήμερα ο Fotaras14!

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του Koubanezos.gr! Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League ξεκινά σήμερα στις 22:00 στο κατάμεστο «Wembley Stadium» στο Λονδίνο, με πάνω από ενενήντα χιλιάδες θεατές να έχουν προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι! Αγωνιστικά τώρα η Ντόρτμουντ ούσα τυπικά γήπεδουχος αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξεκινώντας με την Ντόρτμουντ στην τελευταία της αναμέτρηση κατάφερε και σφράγισε κόντρα στην Ντάρμσταντ την 5η θέση όπου την οδηγεί ξανά στο Champions League της επόμενης σεζόν. Βγάζοντας μια τρομερή ένταση στην αναμέτρηση αυτή σκόραρε 4 γκολ κάνοντας από την αρχή το ματς να μοιάζει εύκολη υπόθεση. Η νίκη αυτή έφερε και καλή ψυχολογία ενόψει του μεγάλου τελικού. Στον αντίποδα τώρα η «Βασίλισσα» Ρεάλ έχοντας ήδη πάρει το φετινό πρωτάθλημα έφερε 0-0 στην τελευταία της αναμέτρηση κόντρα στη Μπέτις. Αγωνιστικά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μοιάζει έτοιμη να κατακτήσει άλλον ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Το θέμα ωστόσο είναι αν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των Γερμανών οι οποίοι φέτος μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ!

Συνοψίζοντας περιμένω μια σπουδαία αναμέτρηση και από τις δυο πλευρές έχοντας ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη. Στοιχηματικά τώρα έχω ετοιμάσει ένα αρκετά δυνατό bet buldier βασισμένο στα γκολ αλλά και σε επιλεγμένες αγορές δίνοντας μας μια εξαιρετικά δυνατή απόδοση 12.50 ενόψει τελικού. Θα επιλέξω λοιπόν το over 2,5 γκολ αγώνα, με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, το over 1,5 γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, το under 4,5 κίτρινων καρτών στο ματς και τέλος το over 6,5 κόρνερ αγώνα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Bet Builder
22:00

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: over 1,5 & over 2,5 & under 4,5 κίτρινες κάρτες & Χ ημιχρόνου & over 6,5 κόρνερ

12.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like