Αρχική » Προγνωστικά: Ώρα ταμείου, στο τέλος της σεζόν #TheMagician

Προγνωστικά: Ώρα ταμείου, στο τέλος της σεζόν #TheMagician

by admin

Αποδόσεις λαβράκια από τον #TheMagician στα προγνωστικά Σαββάτου, από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προγνωστικά: Αμφότερες θέλουν νίκη

Καλημέρα σας. Οι ποδοσφαιρικές σεζόν πλησιάζουν στο τέλος τους, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται ευκαιρίες πληρωμής, από ομάδες που έχουν κίνητρο για να πετύχουν το στόχο τους. Κράτησα αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα, που μπορούν να μας χαρίσουν αξιόλογες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Έναρξη από τη Γερμανία. Η Φράιμπουργκ, είναι έβδομη στη βαθμολογία και κρατάει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, στο +1 από τη Χόφενχάιμ. Έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κολωνίας, παρόλο που είχε σκοράρει στα εννέα τελευταία, μετρώντας επτά goal/goal. Δεν έχει αξιοποιήσει την έδρας της, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Χάιντενχαϊμ, ανέβηκε φέτος και με το δεύτερο πιο χαμηλό μπάτζετ κυνηγάει την πρώτη επτάδα, καθώς με νίκη πιάνει στη βαθμολογία τους γηπεδούχους. Μόλις μία φορά δεν βρήκε δίχτυα εκτός έδρας από τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ σε 16 ματς μακριά από το σπίτι της, δεν δέχτηκε τέρμα μόνο από την ουραγό Ντάρμσταντ και την 16η Μάιντς. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ δεν σπαταλάει τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Σημείο: Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.60 στη Stoiximan.

Προβάδισμα στην έδρα

Πάμε Αγγλία. Βρήκε ρυθμό η Νιούκαστλ, έστω και την ύστατη στιγμή, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία. Σκαρφάλωσε έτσι στην έκτη θέση, που οδηγεί στο Conference League, αν και απειλούν με δύο βαθμούς λιγότερους Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολύ καλές οι επιδόσεις της στο «St. James’s Park», εκεί όπου έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς της. Αποτελεί μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, τις πιο παραγωγικές εντός έδρας ομάδες. Η Μπράιτον, μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, επικράτησε της Άστον Βιλα με 1-0. Όλη τη σεζόν παρέμεινε σε μέτρια επίπεδα και βολόδερνε στη μέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας χάνεται, με τέσσερις νίκες σε 18 αγώνες, ενώ οχτώ από τις εννέα ήττες της, συνοδεύτηκαν με over 2,5. Χωρίς αντικειμενικό στόχο, σε δύσκολη έδρα, με τη Νιούκαστλ να θέλει το τρίποντο.

Σημείο: Επιλογή ο άσος και over 2,5 με απόδοση 1.91 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Με σιγουριά οι φιλοξενούμενοι

Επόμενη στάση Ιταλία. Η Νάπολι σε καμία στιγμή φέτος δεν θύμισε τον περσινό εαυτό της, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με δύο νίκες και δύο ήττες στα τελευταία δέκα ματς, δεν μπορείς εύκολα να διεκδικήσεις θέση στην πρώτη εξάδα. Αδύνατον να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, καθώς δέχεται τέρμα στους τελευταίους 13 σερί αγώνες. Όγδοη με 51 βαθμούς, ένα περισσότερο από την Φιορεντίνα, η οποία έχει ματς λιγότερο. Η Μπολόνια από την αρχή της σεζόν έδειξε τα δόντια της. Σε σταθερά ανοδική τροχιά, παραμένει στην τετράδα, με μαξιλαράκι ασφαλείας τεσσάρων βαθμών από Αταλάντα και Ρόμα. Αρνείται να χάσει, με μόλις μία ήττα στα 15 τελευταία (από την Ίντερ), χρειάζεται αποτέλεσμα σήμερα, καθώς ακολουθεί αγώνας με την Γιουβέντους.

Σημείο: Η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχει τύχει στον Ιταλικό Νότο. Κρατάω το Χ2 με απόδοση 1.75 στην Stoiximan.

Ασφάλεια στα γκολ

Νίκη μισή κατηγορία πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1, στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πιθανή νίκη σήμερα, μπορεί να σημάνει παραμονή, εξαρτάται βέβαια από τα ματς που προηγούνται χρονικά. Άλλωστε μόνο σε τρεις ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει εντός έδρας, στις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και τη Λούτον, στο +5 από την Μπέρνλι, την οποία αντιμετωπίζει εκτός την τελευταία αγωνιστική. Η Τσέλσι παρόλο που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο φέτος, με τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις της, σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση, στο -2 από τη Νιουκάστλ. Είναι δηλαδή σε απόσταση βολής από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τρέχει σερί με 6 νίκες και πέντε ισοπαλίες, στα τελευταία δώδεκα με μοναδική ήττα το 5-0 από την Άρσεναλ. Μάλιστα δέκα από αυτά τα ματς, ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Σημείο: Πολλά βάζει, πολλά δέχεται η Τσέλσι που κυνηγάει Ευρώπη, ενώ οι γηπεδούχοι πρέπει να αποφύγουν την ήττα. Πάω με το over 3,5 στο 2.18 της Stoiximan.

Φαβορί οι γηπεδούχοι

Κλείνω με Ισπανία. Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν μέχρι το φινάλε. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πέμπτη με 61, τέταρτη η Ατλέτικο Μαδρίτης με 67, έκτη η Σοσιεδάδ με 54 βαθμούς. Μόνο προς τα επάνω κοιτάει η ομάδα του Βαλβέρδε. Πρέπει να βρει βαθμούς για την τετράδα του Champions League. Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη ήταν πολλοί και έβγαλε διπλό στη Χετάφε με 2-0. Στο «San Mames» δεν αστειεύεται βέβαια, με μια ήττα και έντεκα νίκες σε 17 ματς. Ασκεί τρομακτική πίεση και δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ. Θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα, αλλά σπαταλάει αρκετές από αυτές. Η Οσασούνα ήδη σχεδιάζει την επόμενη χρονιά. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα από την αρχή της σεζόν. Σε αγωνιστική πτώση η ομάδα καθώς για πρώτη φορά στην σεζόν συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες. Βαθμολογικά αδιάφορη λοιπόν στην χώρα των Βάσκων. Δεν αναμένω βαριά ήττα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα εφόδια για να φθάσουν στην νίκη.

Σημείο: Κρατάω τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.40 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

ΠΗΓΗ

You may also like