Αρχική » Προγνωστικά: Φινάλε με γκολ

Προγνωστικά: Φινάλε με γκολ

by admin

Δυο επιλογές που φτάνουν μέχρι και το 6.00 έχει στη σημερινή του στήλη ο Πρόδρομος Πενλόγλου, με προγνωστικά από Ουρουγουάη.

Προγνωστικά: Τα γκολ στην Ουρουγουάη πληρώνουν!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Με την τελευταία αγωνιστική του Copa Libertadores θα ασχοληθούμε στη σημερινή μου στήλη και συγκεκριμένα με το ματς της Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τεράν με την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Πάμε με πρόταση για γκολ και μια υψηλή απόδοση ρίσκου με anytime scorer.

Η τρίτη στην βαθμολογία Τεράν με 4 βαθμούς αντιμετωπίζει την ισόβαθμη με αυτήν Λίβερπουλ έχοντας όμως καλύτερη διαφορά τερμάτων (6-8 έναντι 5-12). Το κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι ισχυρό καθώς υπό προυποθέσεις κυνηγούν εκτός από την τρίτη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του Copa Sudamericana και την δεύτερη θέση όπου εκεί όμως περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων με το άλλο ματς του ομίλου Παλμέιρας με Σαν Λορέντζο (η Σαν Λορέντζο με Χ2 είναι σίγουρα δεύτερη). Το βαθμολογικό κίνητρο, το επιθετικό ταλέντο που διαθέτουν και οι δύο ομάδες αλλά συγχρόνως και η αμυντική αστάθεια που τις χαρακτηρίζει μας οδηγούν σε ένα ανοίχτο παιχνίδι όπου θα επιλέξουμε το αμφίτερμα σε απόδοση 2.25. Θυμίζω η Τεράν έχει 6/10 goal/goal στα τελευταία παιχνίδια και η Λίβερπουλ 8/10.

Ένα από τα τελευταία παιχνίδια με την φανέλα της Λίβερπουλ παίζει το next best thing της Ουρουγουάης, παίκτης που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο ο Λουτσιάνο Ροντρίγκεζ. Σημείο αναφοράς για την επίθεση της Λίβερπουλ ο 20χρονος για τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του στην ισπανική Χιρόνα έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Θα πάμε με το κίνητρο του 20χρονου επιθετικού να αποχαιρετήσει την ομάδα του με ένα γκολ, απόδοση που τιμάται στο 6.00.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
01:00

Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τεράν – Λίβερπουλ Μοντεβίδεο

goal/goal

2.25
BET: 20 units
Ειδικό
01:00

Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τεράν – Λίβερπουλ Μοντεβίδεο

Λουτσιάνο Ροντρίγκεζ anytime scorer

6.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like