Αρχική » Προγνωστικά: Το under οδηγεί στον διπλασιασμό!

Προγνωστικά: Το under οδηγεί στον διπλασιασμό!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το under πληρώνει στο 2.12!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το break του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ, η σειρά των τελικών της Basket League επιστρέφει στο ΣΕΦ για το Game 2 που όλοι αναμένουν με μεγάλη αγωνία. Μετά το χαμένο combo του πρώτου τελικού, επιστρέφουμε με… αντίθετη λογική για τον δεύτερο τελικό. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αρκετά συγκεντρωμένοι στην επιθετική τους λειτουργία, εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια που είχαν οι «πράσινοι» στην άμυνά τους και είχαν διαρκώς το πάνω χέρι στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Οι δυο ομάδες έπαιξαν πιο… ελεύθερο μπάσκετ από αυτό που μας είχαν συνηθίσει στις προηγούμενες φετινές μάχες «αιωνίων» και έτσι οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη με 89-84. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τόμας Γουόκαπ που είχε 17 πόντους και 5 ασίστ, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που έφτασε στο double-double με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ. Στον αντίποδα, για το σύνολο του κόουτς Αταμάν, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών λίγο πριν το φινάλε, διακρίθηκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος σταμάτησε στους 21 πόντους παρά την αρχική του αστοχία στο ματς, ενώ στο πλευρό του στάθηκαν οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Φέτος, έχει παρατηρηθεί πως τα παιχνίδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πιο «κλειστά» από αυτά που έχουν το «τριφύλλι» γηπεδούχο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως τη φετινή σεζόν, παίρνει… ψυχολογία και πλεονέκτημα στους αγώνες του μέσω της πιεστικής άμυνας σε όλο το γήπεδο και κυρίως στις εισαγωγικές πάσες των αντιπάλων του. Από την άλλη μεριά, οι «πράσινοι», αν και… βολεύονται πολλές φορές στο γρήγορο «τέμπο», έχουν αποδείξει πως μπορούν να προσαρμοστούν και στα «σκληρά» παιχνίδια, με αποτέλεσμα να περιμένουμε μία έντονη μάχη που θα πέφτουν κορμιά.

Οι «κλειστές» άμυνες και κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, δίνουν αξία στο σημείο που θα επιλέξω, το οποίο είναι το Under 18,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα στον αγώνα, όμως θα το συνδυάσω και με κάτι ακόμα. Συγκεκριμένα, θα προσθέσω και το Under 80,5 πόντων στο πρώτο ημίχρονο, καθώς περιμένω διαφορετική αμυντική προσέγγιση, κυρίως από τους φιλοξενούμενους, με το combo να πληρώνει στο 2.12.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Greek Basket League – 07/06/2024 21:30

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Under 18,5 τρίποντα & Under 80,5 στο πρώτο ημίχρονο

2,12

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like