Αρχική » Προγνωστικά: Το μπασκετικό «ξύλο» μας οδηγεί στο 2.77!

Προγνωστικά: Το μπασκετικό «ξύλο» μας οδηγεί στο 2.77!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Basket League ανάμεσα στους δυο «αιωνίους» έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ήρθε η ώρα να… σφίξουν οι άμυνες!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, επιστρέφουμε δυναμικά με προγνωστικό από το Game 4 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1. Θα έχουμε στέψη ή… παράταση αγωνίας στο ΣΕΦ (12/06, 21:15). Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μας.

Η σειρά έχει… έντονη νευρικότητα και από τις δυο πλευρές, με το εξωαγωνιστικό κομμάτι να είναι αυτό που υπερισχύει παρά το όμορφο μπάσκετ που έχουν παίξει ανά διαστήματα οι δυο «αιώνιοι» στις προηγούμενες τρεις μεταξύ τους «μάχες» στους τελικούς. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να υπερασπιστούν στο τρίτο παιχνίδι την έδρα τους και να επικρατήσουν 83-76, έχοντας το «πάνω χέρι» σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κέντρικ Ναν με 21 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Ματίας Λεσόρ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τους «ερυθρόλευκους» πάλεψε στη ρακέτα για άλλο ένα ματς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που σκόραρε 17 πόντους, ενώ ο Αϊζέια Κάνααν είχε τις καλές του στιγμές, προσθέτοντας 14 πόντους με τη σειρά του.

Οι δυο ομάδες φέτος έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 10 φορές, με τους Πειραιώτες να μετρούν 6 νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όμως τώρα διακυβεύεται ο τίτλος του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς το ματς είναι… do or die. Παρά το γεγονός πως αμφότερες δεν είχαν καλή αμυντική προσέγγιση, ή τουλάχιστον αυτή που μας είχαν συνηθίσει όλη τη σεζόν στην Euroleague, εγώ πιστεύω πως το ματς στο ΣΕΦ τώρα θα κινηθεί σε… ρηχά νερά όσον αφορά το σκοράρισμα των δυο ομάδων και μάλιστα θα επικρατήσει η «στρατηγική» των προπονητών. Ο Εργκίν Αταμάν θα προσπαθήσει, όπως έχει δείξει στα πρόσφατα ματς, να φθείρει τους ψηλούς του Ολυμπιακού, καθώς μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί τον «κλασικό» σέντερ των Πειραιωτών. Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» πάλι τις αδυναμίες που βγάζει στα pick n roll ο «αιώνιος» αντίπαλός του.

Πιστεύω πως και οι δυο ομάδες θα ανοίξουν στο πρώτο ημίχρονο το rotation τους, προκειμένου να σπαταληθούν φάουλ από παίκτες που έχουν τη δουλειά του «ρολίστα» και οι «μάχες» που θα γίνουν μέσα στη ρακέτα θα είναι… έντονες. Δεν θα ασχοληθώ με κάποιον παίκτη ή νικητή αγώνα, ωστόσο θα επιλέξω ένα combo που επιβεβαιώνεται όταν τα μεταξύ τους παιχνίδια απαρτίζονται κυρίως από ένταση και νευρικότητα. Έτσι, καταλήγω στο Over 44,5 συνολικών φάουλ συνδυαστικά με το Under 162,5 συνολικών πόντων στο παιχνίδι σε απόδοση 2.77. 

Greek Basket League – 12/06/2024 21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Over 44,5 συνολικά φάουλ & Under 162,5

2,77

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like