Αρχική » Προγνωστικά: Τα γκολ δίνουν οξυγόνο στο 2.10

Προγνωστικά: Τα γκολ δίνουν οξυγόνο στο 2.10

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το κουπόνι της Κυριακής και τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε Ιταλία και Γαλλία.

Προγνωστικά: Τα γκολ δίνουν παραμονή

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής απόψε με προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλία αλλά και το γαλλικό φινάλε. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας σε δύο ματς που πραγματικά καίνε.

Ξεκινάμε νωρίς το μεσημέρι με την αναμέτρηση της Σασουόλο με τη Κάλιαρι ένα παιχνίδι… μισή κατηγορία για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι σε περίπτωση μη νίκης πέφτουν ουσιαστικά μίας και μένουν αρκετά πίσω και την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχουν αρκετές ελπίδες. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα από την Ρέτζιο Εμίλια δεν πείθει και η αγωνιστική της παρουσία αναμένεται να ολοκληρωθεί στην μεγάλη κατηγορία με αρκετά άδοξο τρόπο. Η απουσία του Μπεράρντι ήταν εκείνη που δείχνει να κρίνει τη μοίρα της σεζόν αφού η εικόνα της στο ματς με την Τζένοα ήταν τραγική ενώ δεν έπαιξε καθόλου καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Κάλιαρι είναι σε καλύτερη κατάσταση, παράτησε το ματς με τη Μίλαν και θα τα δώσει ΟΛΑ απόψε για να πάρει το τρίποντο και να εξασφαλίσει την παρουσία της και την επόμενη χρονιά. Ο Ρανιέρι έχει δείξει πως σε όλα τα μεγάλα ματς η ομάδα του αντιδράει σωστά και η αλήθεια είναι πως είναι περισσότερο αξιόπιστη.

Δεδομένα καμία δεν βολεύει η ισοπαλία, ίσως λίγο περισσότερο τους φιλοξενούμενους αλλά περιμένω ένα ματς που αμφότερες θα παίξουν για την νίκη. Το over 2,5 έχει τύχη σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά: Τελευταία ζαριά της Λοριάν

Το ματς ανάμεσα σε Λοριάν και Κλερμόν στη συνέχεια μας τραβάει το ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι κυνηγούν ένα θαύμα για να μείνουν στη κατηγορία ή βασικά για να πάνε στα μπαράζ. Τα πάντα είναι αρνητικά για τους γηπεδούχους ωστόσο το μοναδικό θετικό είναι πως η ομάδα που κυνηγούν, η Μετς, παίζει απέναντι στη Παρί Σεν Ζερμέν. Επειδή όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο είναι υποχρεωμένοι κόντρα σε μία υποβιβασμένη ομάδα να ρισκάρουν και να τα παίξουν όλα για όλα μίας και κυνηγούν μία μεγάλη νίκη. Η λογική λέει υψηλό πρέσινγκ, μεγάλη πίεση και ειδικά άμα τα μαντάτα από τον γαλλικό Βορρά είναι ευχάριστα τότε η πίεση θα γίνει ακόμα πιο μεγάλη. Η αλήθεια είναι πως η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής της Παρί γέννησε μεγάλη γκρίνια οπότε αναμένεται καλύτερη και αυτό μόνο καλό είναι για τη Λοριάν.

Η αξία βρίσκεται στον άσσο με πολλά γκολ. Ούτως ή άλλως η Λοριάν θα ψάξει μία νίκη για να αποχαιρετήσει την σεζόν και περίπου θέλει νίκη με 4/5-0 ώστε να μην πέσει. Κρατάμε τον άσο μαζί με το over 2,5.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
13:30

Σασουόλο – Κάλιαρι

Over 2,5

1.85
BET: 25 units
Combo
22:00

Λοριάν – Κλερμόν

1 & over 2,5

2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like