Αρχική » Προγνωστικά τένις: Ώρα για εκδίκηση στο 4.00

Προγνωστικά τένις: Ώρα για εκδίκηση στο 4.00

by admin

Προγνωστικά τένις από τα προημιτελικά του Roland Garros και το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Αλκαράθ, έχει ο Λάμπρος Μακράκης.

Προγνωστικά τένις: Τσιτσιπάς – Αλκαράθ

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr. H προηγούμενη στήλη με τένις έκλεισε με μικρό κέρδος. Πρώτη μέρα προημιτελικών σήμερα στο Roland Garros και έχουμε επανάληψη του περσινού προημιτελικού με αντιπάλους το Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάρλος Αλκαράθ. Πάμε να δούμε προγνωστικά τένις από αυτό το παιχνίδι.

Ο Τσιτσιπάς (Νο9) έχει παίξει πολύ πειστικά κατά την διάρκεια του τουρνουά. Δοκιμάστηκε και «ψυχολογικά» στο προηγούμενο γύρο με τον Αρνάλντι και δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίζει τον Αλκαράθ (Νο3). Στο 5-0 υπέρ του Ισπανού οι μεταξύ τους αγώνες, μόνο που φέτος δείχνει λίγο καλύτερος ο Έλληνας και λίγο «χειρότερος» ο Ισπανός σε σύγκριση με την περσινή τους αναμέτρηση. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί βράδυ, συνθήκη που πριν το ματς φαίνεται να βολεύει τον Τσιτσιπά, λόγω του «μέτριου» backhand του.

Περιμένω πιο «ψυχωμένο» παιχνίδι από τον Έλληνα πρωτάθλητη, άρα και πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα ποντάρω στα over 17,5 κερδισμένα games για τον Τσιτσιπά. Στην ουσία θέλουμε να πάρει τουλάχιστον ένα σετ και να είναι ανταγωνιστικός στα υπόλοιπα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
21:15

Τσιτσιπάς – Αλκαράθ

1

4.00
BET: 10 units
Μονό
21:15

Τσιτσιπάς – Αλκαράθ

Τσιτσιπάς over 17,5 games

2.02
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like