Αρχική » Προγνωστικά τένις: Στήριξη στα αουτσάιντερ έως 2.35

Προγνωστικά τένις: Στήριξη στα αουτσάιντερ έως 2.35

by admin

Προγνωστικά τένις από τον Λάμπρο Μακράκη στον 3ο γύρο του φημισμένου Roland Garros.

 

Προγνωστικά τένις: Κόντρα φορμαρισμένων

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Τελικός Champions League απόψε και μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Σίγουρα θα βρείτε πολλές επιλογές από τα παιδιά στο σάιτ για αυτό το ματς. Εμείς θα ασχοληθούμε με προγνωστικά τένις και θα δούμε τρία παιχνίδια από τον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ξεκίνημα με το ματς του Αυστραλού Ντε Μινόρ (Νο11) και του Γερμανού Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Νο41). Και οι δύο έχουν ξεκινήσει το τουρνουά εξαιρετικά χωρίς να χάσουν σετ στα πρώτα δύο παιχνίδια τους. Ειδικά ο Στρουφ δεν έχει χάσει πάνω από τρία games σε σετ μέχρι στιγμής. Ο Ντε Μινόρ πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται σε 3ο γύρο στο Παρίσι. Καλύτερος στο χώμα ο Γερμανός που έχει κερδίσει και την μοναδική συνάντηση των παικτών, πέρυσι στο Μόντε Κάρλο σε ίδια επιφάνεια. Αν ο Στρουφ πιάσει την απόδοση που μπορεί θα εξελιχθεί σε φαβορί μέσα στον αγώνα. Γι’ αυτό θα επιλέξω την νίκη του στο 2.02 της Novibet.

Προγνωστικά τένις: Βάζουν δύσκολα στα φαβορί

Συνεχίζουμε στα προγνωστικά τένις με το παιχνίδι του Τσέχου Τόμας Μαχάτς (Νο34) και του Ρώσου Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο5). Σε πολύ καλή κατάσταση ο Τσέχος που εφτασε μέχρι τον τελικό στο προηγούμενο τουρνουά στην Γενεύη. Ο Μεντβέντεφ έχει πει άπειρες φορές ότι δεν «γουστάρει» να παίζει στο χώμα, αλλά μέχρι στιγμής τα πάει καλά. Πέρυσι είχε αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο. Ο Μαχάτς εμφάνισε προβλήματα φυσικής κατάστασης στο παρελθόν και αυτό με κρατάει από το να τον στηρίξω τελείως. Θα τον πάρω με +6,5 χάντικαπ games στο 1.60 της Stoiximan.

Θα κλείσουμε με τον Αργεντινό Φρανσίσκο Τσερούντολο (Νο27) να παίζει με τον Αμερικανό Τόμι Πολ (Νο14). Και οι δύο ξεκίνησαν με προβλήματα την σεζόν, αλλά δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, ειδικά ο Αμερικανός που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο 1000άρι της Ρώμης. Ξαναπαίξανε πριν ένα μήνα στην Μαδρίτη στην ίδια επιφάνεια με τον Τσερούντολο να επικρατεί με ανατροπή. Και σήμερα περιμένω κλειστό παιχνίδι που μπορεί να κριθεί και στα πέντε σετ. Θα αγοράσω το over 33,5 games στο 1.47 και θα το κάνω δυάδα με το παιχνίδι του Μαχάτς.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
12:00

Ντε Μινόρ – Στρούφ

2

2.02
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.35
13:30

Μαχάτς – Μεντβέντεφ

1 (+6,5) games

1.60
15:30

Τσερούντολο – Πολ

Over 33,5 games

1.47
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like