Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί, οικοδεσπότες και εκπλήξεις έως 4.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί, οικοδεσπότες και εκπλήξεις έως 4.50

by admin

Τα πρώτα του μακροχρόνια για το Euro 2024 έχει σήμερα ο Bats, ποντάροντας σε ειδικά ομάδων αλλά και τον νικητή της διοργάνωσης.

Προγνωστικά στοιχήματος: Its coming home ή… it’s staying home?

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, με όλα τα μάτια στραμμένα στα γήπεδα της Γερμανίας. Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα Euro των τελευταίων δεκαετιών και φυσικά εκεί θα κινηθούμε με μακροχρόνια προγνωστικά στοιχήματος. Ίσως για πρώτη φορά η Αγγλία μπαίνει ως νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει κατακτήσει στο παρελθόν. Στην προηγούμενη διοργάνωση έφτασε στον πρώτο της τελικό, χάνοντας όμως στα πέναλτι από την Ιταλία. Στόχος της αυτή τη φορά είναι να σηκώσει το τρόπαιο και έχει το ρόστερ για να το καταφέρει. Παρά τα «κολλήματα» του Σάουθγκεϊτ, το γεγονός πως η Γαλλία είναι αποδυναμωμένη ενισχύει τις πιθανότητές της.

Αν υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να την σταματήσει είναι η οικοδέσποινα Γερμανία. Διαθέτει ένα ανανεωμένο ρόστερ και δείχνει ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό με τον Νάγκελσμαν στον πάγκο, ο οποίος έχει την πλήρη στήριξη της ομοσπονδίας. Μαζί με όλα τα άλλα, έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ αν αυτή και τα «τρία λιοντάρια» πάρουν την πρωτιά στον όμιλό τους μπορούν να αναμετρηθούν μονάχα στον τελικό. Θα επιλέξουμε να κερδίσει το τρόπαιο η Αγγλία ή η Γερμανία, κάτι που πληρώνει 2.45 στη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λογικά όρια σε τιμές αουτσάιντερ

Τη δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη παρουσία της συνολικά εξασφάλισε η Σκωτία στα τελικά του Euro. Παραδοσιακά δεν τα πηγαίνει καλά καθώς τις τρεις προηγούμενες φορές αποκλείστηκε με απογοητευτικό τρόπο, δείχνοντας πως δεν έχει την ποιότητα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Σε όμιλο με Γερμανία, Ελβετία και Ουγγαρία μάλλον κάτι παρόμοιο θα συμβεί και φέτος. Αξίζει το να πάρει under 2,5 βαθμούς στον όμιλο στο 2.05 της Stoiximan.

Ο δεύτερος όμιλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «όμιλος του θανάτου». Ισπανία, Ιταλία και Κροατία με την Αλβανία πιθανότατα σε ρόλο «σάκου του μποξ». Φαβορί είναι δικαίως η Ισπανία, η οποία δείχνει εξαιρετικά στοιχεία με τον Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο. Σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και έχει πολλή ποιότητα επιθετικά στο ρόστερ της, ενώ ακόμα κι αν ζοριστεί με τους δύο συνδιεκδικητές της πρώτης θέσης έχει την ευκαιρία να κάνει μια μεγάλη νίκη επί της Αλβανίας. Αρκετά πιθανό σενάριο το να ξεπεράσει το όριο των 5,5 γκολ στον όμιλο, κάτι που πληρώνει 2.35 στο Pamestoixima.gr.

Πηγαίνοντας στον τελευταίο όμιλο βρίσκουμε τη μοναδική πρωτάρα της διοργάνωσης. Η Γεωργία πίκρανε την εθνική μας αποκλείοντάς την στη διαδικασία των πέναλτι για τα πλέι οφ, κι έτσι θα πραγματοποιήσει την παρθενική εμφάνισή της σε μεγάλη διοργάνωση. Μοναδική της ελπίδα είναι η άμυνα και το να περιορίσει τις αντίπαλες ομάδες, οι οποίες -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα έχουν τον έλεγχο όταν την αντιμετωπίζουν. Ένας Κβαρατσχέλια δε φέρνει την άνοιξη και δε βλέπουμε μια τόσο αδύναμη και άπειρη ομάδα να… «τρυπάει» τα αντίπαλα δίχτυα. Τα under 2,5 γκολ της στη διοργάνωση είναι μια επιλογή αξίας στο 1.95 της Novibet.

Παράδοση και ποιότητα τετραπλασιάζουν

Η Ουκρανία αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν έχει πετύχει ποτέ κάτι σπουδαίο από τότε που αποσχίστηκε από την Σοβιετική Ένωση, όμως φέτος ίσως είναι η ευκαιρία της. Πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίκτες που αγωνίζονται στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, και προπονητή τον Ρεμπρόφ που έχει αρκετή εμπειρία. Έχει και πολύ βατό όμιλο (Βέλγιο, Ρουμανία, Σλοβακία), οπότε το να φτάσει μακριά δεν είναι τόσο απίθανο. Θα ποντάρουμε στην πρόκρισή της στα προημιτελικά, κάτι που τιμάται σε απόδοση 4.00 στη Novibet.

Αντίθετη περίπτωση είναι αυτή της Τσεχίας. Μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα στο ρόστερ της, όμως με συνεχή παρουσία στο Euro και αρκετές μεγάλες πορείες. Το καλοκαίρι του 2021 απέκλεισε την Ολλανδία για να φτάσει στους «8», το 2012 προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο για να φτάσει στα προημιτελικά, ενώ το 2004 ως γνωστόν αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την εθνική μας. Παραδοσιακά φτάνει πιο μακριά από εκεί που… της αναλογεί και είναι μια συνεκτική ομάδα. Ο όμιλος της επιτρέπει να ελπίζει το λιγότερο για πρόκριση, και γιατί όχι για μια από τις πρώτες δύο θέσεις. Το να φτάσει κι αυτή στα προημιτελικά φτάνει το 4.50 στην Stoiximan.

Κλείνουμε το πρώτο μέρος των μακροχρόνιων προγνωστικών του Euro με μια πιο… ορθολογική επιλογή. Θα ποντάρουμε στην πρόκριση της Πορτογαλίας στα ημιτελικά, με απόδοση 2.50 στη Novibet. Ανανεωμένη η «σελεσάο» με προπονητή τον Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει το κίνητρο να αποδείξει πολλά. Ο Ισπανός δείχνει απόλυτα διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί την τεράστια ποιότητα της ομάδας του από τη μέση και μπροστά και αν αυτή αποδώσει στον βαθμό που μπορεί, θα δούμε ωραία πράγματα.

Euro 24 και δράση πάνε μαζί με τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like