Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: «Σφαγή» για ευρωπαϊκές θέσεις στο 3.75

Προγνωστικά στοιχήματος: «Σφαγή» για ευρωπαϊκές θέσεις στο 3.75

by admin

Ο Bats επιστρέφει με τέσσερις επιλογές από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φράιμπουργκ – Χάιντενχαϊμ

Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία θα μας απασχολήσουν για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με αναμετρήσεις υψηλού ενδιαφέροντος. Στο «Γιουρόπα Παρκ Στάντιον» η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Χάιντενχαϊμ, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει τεράστια σημασία για δύο λόγους. Πρώτον οι δύο ομάδες μάχονται για την 7η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, με τους γηπεδούχους να έχουν 41 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους 38. Δεύτερον πρόκειται για την τελευταία εντός έδρας παράσταση του Κρίστιαν Στράιχ, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν μετά από 13 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Φράιμπουργκ. Δεδομένης της ποιοτικής ανωτερότητας έναντι της -τίμιας κατά τα άλλα- Χάιντενχαϊμ, αλλά και της συναισθηματικής αξίας του σημερινού αγώνα, περιμένουμε μια δυνατή εμφάνιση και νίκη από τους παίκτες του Στράιχ. Γι’ αυτό θα πάρουμε το combo 1 & over 1,5 στο 2.05 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Την ίδια ώρα η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία με νίκη να κλειδώσουν και μαθηματικά την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ματς της Φράιμπουργκ με την Χάιντενχαϊμ. Παράλληλα, τα «πουλάρια» θέλουν τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους. Δεδομένου ότι θα κυνηγήσουν από νωρίς το γκολ και θα παίξουν ανοιχτά για τη νίκη, το goal/goal ημιχρόνου στο 3.75 της Bet365 μας καλύπτει σαν μια επιλογή με αυξημένο ρίσκο αλλά λογική.

Τότεναμ – Μπέρνλι

Κίνητρο υπάρχει και στις αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπέρνλι, για διαφορετικούς βέβαια λόγους. Οι Λονδρέζοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την τετράδα και θέλουν να ασκήσουν πίεση στην Άστον Βίλα, ενώ η ομάδα του Κομπανί προσπαθεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να εξασφαλίσει την παραμονή της. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αναμένουμε ένα ξέσπασμα από τους παίκτες της Τότεναμ που θα τα δώσουν όλα για μια επιβλητική νίκη. Αν τα πράγματα πάνε στραβά η Μπέρνλι θα χρειαστεί να ρισκάρει, και έτσι κι αλλιώς είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Επομένως, οδηγούμαστε στην ειδική επιλογή των 32+ τελικών, η οποία τιμάται στο 1.83 από τη Novibet.

Νάπολι – Μπολόνια

Κλείνουμε με τη δυνατή αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Μπολόνια στην Ιταλία. Οι γηπεδούχοι διατηρούν οριακά την 8η θέση που τους δίνει το εισιτήριο για το Conference League, όμως η Φιορεντίνα είναι στο -1 με ένα ματς λιγότερο. Πάντως ο τρόπος που παίζουν τον τελευταίο καιρό αλλά και τα αποτελέσματά τους είναι σαν να μη θέλουν να βγουν στην Ευρώπη, δεδομένου ότι έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία οκτώ ματς για την Serie A. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την ομάδα του Μότα, η οποία με τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς μόνο σίγουρη δεν μπορεί να νιώθει για την παρουσία της στην πεντάδα. Αυτή την στιγμή πάντως είναι τέταρτη (και θα είναι ακόμα κι αν η Αταλάντα κερδίσει το εξ αναβολής ματς με τη Φιορεντίνα), ενώ το γεγονός πως χάνει πολύ δύσκολα μας κάνει να κοιτάμε προς τα δεξιά. Θα πάμε με το Χ2 & under 4,5 στο 1.91 της Novibet.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Combo
16:30

Φράιμπουργκ – Χάιντενχαϊμ

1 & over 1,5

2.05
BET: 31 units
Μονό
16:30

Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Goal/goal στο 1ο ημίχ.

3.75
BET: 17 units
Ειδικό
17:00

Τότεναμ – Μπέρνλι

32+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

1.83
BET: 34 units
Combo
19:00

Νάπολι – Μπολόνια

Χ2 & under 4,5

1.91
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like