Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Πανδαισία τερμάτων στη Νορβηγία

Προγνωστικά στοιχήματος: Πανδαισία τερμάτων στη Νορβηγία

by admin

Στα γκολ ποντάρει σήμερα ο Bats με τρεις επιλογές σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 2.20 έως το 2.40.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπόντο Γκλιμτ – Τρόμσο

Φουλ της Eliteserien στα προγνωστικά στοιχήματος αυτής της Πέμπτης, με τρεις αναμετρήσεις να μπαίνουν στο μικροσκόπιό μας. Ξεκινάμε με την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ, η οποία υποδέχεται την ουραγό Τρόμσο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στην σεζόν με το εμφατικό 4-0 επί της Οντς και έβαλαν τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών (μιας και έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο). Η διαφορά ποιότητας πάντως είναι χαοτική και η ομάδα του Κνούτσεν στην έδρα της μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό, οπότε αναμένουμε μια επιβλητική εμφάνιση. Με ανεβασμένη ψυχολογία κι η Τρόμσο θα ψάξει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, οπότε πάμε στο over 3,5 με απόδοση 2.20 στη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Βίκινγκ – Λίλεστρομ

Το βήμα παραπάνω θέλει να κάνει φέτος η Βίκινγκ και να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια της προηγούμενης σεζόν. Το ξεκίνημα της είναι ικανοποιητικό, αν και οι τρεις νίκες σε επτά αγωνιστικές σίγουρα δεν αποτελούν ιδανικό απολογισμό. Μετρά μόλις δύο over 2,5 στα ματς του πρωταθλήματος, εν αντιθέσει με το κύπελλο που και στις τέσσερις αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το over 3,5. Η Λίλεστρομ από την πλευρά της μάλλον φέτος θα κοιτάξει να σωθεί, κυρίως λόγω της ασταθούς άμυνάς της. Ευκαιρία για ένα ανοιχτό παιχνίδι με δύο ομάδες που χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη, και το 2.40 της Novibet για το over 3,5 μας καλύπτει.

Μπραν – Σάντεφιορντ

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Μπραν κόντρα στην Σάντεφιορντ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και μετά τον τίτλο του 2022, πήρε τη δεύτερη θέση πέρσι. Αυτή την στιγμή είναι δεύτερη με διαφορά δύο βαθμών από την κορυφή, έχοντας όμως παίξει ένα ματς παραπάνω από την Μπόντο Γκλιμτ. Παίζει καλή μπάλα κι έχει δυνατή έδρα, κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απέναντι στην αδύναμη Σάντεφιορντ. Οι φιλοξενούμενοι δέχονται συχνά γκολ αλλά με τις δύο συνεχόμενες νίκες τους απέναντι σε Μόλντε (3-1) και Σάρπσμποργκ (4-1) έδειξαν ότι μπορούν να σκοράρουν και με άνεση. Άλλο ένα ματς που αναμένουμε υψηλό ρυθμό, θέαμα και αρκετά γκολ, πηγαίνοντας με το over 3,5 στο 2.25 της Novibet.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
19:00

Μπόντο Γκλιμτ – Τρόμσο

Over 3,5

2.20
BET: 28 units
Μονό
19:00

Βίκινγκ – Λίλεστρομ

Over 3,5

2.40
BET: 25 units
Μονό
19:00

Μπραν – Σάντεφιορντ

Over 3,5

2.25
BET: 27 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like