Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με κίνητρο η Νιούκαστλ στο 2.30

Προγνωστικά στοιχήματος: Με κίνητρο η Νιούκαστλ στο 2.30

by admin

Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, αλλά και την προτελευταία της La Liga ποντάρει σήμερα ο Bats με αποδόσεις που φτάνουν το 2.30.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάχες με κίνητρο αλλά και χωρίς έχουμε στα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής, με ειδικές και μονές επιλογές. Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Νιούκαστλ για να κατακτήσουν την έβδομη θέση και να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Conference League, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να κατακτήσουν το FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη ο κόσμος της Μπράιτον θα αποχαιρετήσει τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, καθώς πλέον είναι επίσημο ότι ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Αναμένουμε λοιπόν οι παίκτες της ομάδας να κάνουν ό,τι μπορούν για να του πουν το καλύτερο αντίο, πραγματοποιώντας μια δυνατή εμφάνιση. Είναι γενικώς ένα ματς που αναμένεται ανοιχτό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δημιουργούν αλλά και δέχονται πολλές ευκαιρίες. Αξίζει λοιπόν η επιλογή των 32+ τελικών στο 1.83 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα

Από την Μπράιτον πάμε στη μισητή αντίπαλό της Κρίσταλ Πάλας, η οποία υποδέχεται την Άστον Βίλα. Αμφότερες είναι αδιάφορες, καθώς η γηπεδούχος θα τερματίσει σε μια από τις θέσεις 10-14, ενώ η φιλοξενούμενη έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα και στο επόμενο Champions League. Πάντως, με τον Γκλάσνερ στον πάγκο οι «αετοί» έχουν μεταμορφωθεί και παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο αναμένουμε και σήμερα κόντρα σε μια ομάδα που επίσης δείχνει πολύ καλά στοιχεία κι έχει την ποιότητα για να προσφέρει θέαμα. Με τους δύο μονομάχους χαλαρούς και χωρίς βαθμολογική πίεση, αναμένουμε ένα παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες και με υψηλό θέαμα. Πάμε με τις 28+ τελικές στο 2.10 της Novibet.

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ

Παραμένουμε στο Λονδίνο για την αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ. Μονόπλευρο εδώ το κίνητρο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή καιρό τώρα. Αντιθέτως, η ομάδα του Χάου χρειάζεται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει την έβδομη θέση που θα τη βγάλει στο Conference League (αν η Γιουνάιτεντ δεν κατακτήσει το FA Cup), αλλά και με την ελπίδα ότι η έκτη Τσέλσι θα ηττηθεί από την Μπόρνμουθ ώστε να την προσπεράσει. Παρά τις πολλές απουσίες οι «ανθρακωρύχοι» εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κι η απόδοση μας οδηγεί προς τα δεξιά. Θα πάρουμε το διπλό στο 2.30 της Novibet.

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Κλείνουμε με Ισπανία και το ματς της Βιγιαρεάλ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας κατακτήσει ήδη τον τίτλο η «βασίλισσα», προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League σε περίπου δύο εβδομάδες. Πιθανότατα ο Αντσελότι θα συνεχίσει το ροτέισον, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που εμφανώς είναι διψασμένοι για να αποδείξουν την αξία τους. Από την πλευρά της η Βιγιαρεάλ θέλει τη νίκη και γκέλα της Μπέτις ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της έβδομης θέσης που οδηγεί στο Conference League. Παίζει ανοιχτά κι επιθετικά με τον Μαρθελίνο και δε θα φοβηθεί τη Ρεάλ, αφού άλλωστε δεν έχει κι άλλη επιλογή από το να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Με όλα αυτά τα δεδομένα περιμένουμε μεγάλο σκορ και γι’ αυτό θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.20 της Novibet.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Ειδικό
18:00

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

32+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

1.83
BET: 33 units
Ειδικό
18:00

Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα

28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

2.10
BET: 29 units
Μονό
18:00

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ

2

2.30
BET: 26 units
Μονό
20:00

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Over 3,5

2.20
BET: 27 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like