Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Μακροχρόνια ομίλων έως 6.00 στη Γερμανία

Προγνωστικά στοιχήματος: Μακροχρόνια ομίλων έως 6.00 στη Γερμανία

by admin

Οκτώ επιλογές που αφορούν τη φάση των ομίλων περιλαμβάνει η δεύτερη στήλη μακροχρόνιων Euro από τον Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Α’ όμιλος

Είδαμε τα μακροχρόνια ομάδων, πάμε τώρα και σε αυτά των ομίλων για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Ξεκινάμε με τον πρώτο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται η διοργανώτρια Γερμανία. Η «νασιονάλμανσαφτ» είναι το μεγάλο φαβορί και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, πόσο δε μάλλον την πρόκριση. Ωστόσο, οι άλλες δύο θέσεις είναι ανοιχτές και θα μοιραστούν ανάμεσα σε Ελβετία, Σκωτία και Ουγγαρία. Οι Σκωτσέζοι είναι δίκαια το αουτσάιντερ και μάλλον θα πάρουν την τελευταία θέση, όμως εμείς θα σταθούμε στους Ούγγρους. Έχουν κάνει εξαιρετικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, κοιτάζοντας ακόμα και μεγαθήρια όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία κι η Αγγλία στα μάτια. Όμως αμυντικά παρουσιάζουν θέματα, δέχονται αρκετά γκολ και συχνά στηρίζονται στην επιθετική τους λειτουργία για να τους «ξελασπώσει». Οι Ελβετοί είναι πιο ποιοτικοί κι οι Σκωτσέζοι παίζουν πολύ πιο αμυντικά, οπότε να δεχτούν τα περισσότερα γκολ στον όμιλο δεν είναι καθόλου απίθανο. Θα πάρουμε αυτή την επιλογή στο 2.80 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στον Β’ όμιλο

Ισπανία, Ιταλία και Κροατία θα «σφαχτούν» για την πρόκριση στον δεύτερο όμιλο, διεκδικώντας όσο γίνεται καλύτερη θέση. Πολύ πιθανό να δούμε ισοπαλίες μεταξύ τους και ως εκ τούτου να προκριθούν και οι τρεις. Ένας άλλος λόγος όμως δίνει αρκετές ελπίδες σε όλες τους να συνεχίσουν είναι ότι τον όμιλο συμπληρώνει η Αλβανία. Παρότι έκανε τρομερά πράγματα στα προκριματικά, η ομάδα του Σιλβίνιο έχει ελάχιστες ελπίδες να τα επαναλάβει και στα τελικά. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε Euro, και θα πάει σε όλα τα ματς ως ισχυρό αουτσάιντερ. Δεδομένου ότι οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν περιθώριο να πάρουν στα χαλαρά το ματς κόντρα στους Αλβανούς, το να μην πάρουν ούτε έναν βαθμό δεν είναι τόσο δύσκολο. Σίγουρα πάντως όχι για να δίνεται σε απόδοση 2.57 από την Stoiximan.

Γ’ όμιλος

Η Αγγλία του Σάουθγκεϊτ συνήθως είναι σοβαρή και αποτελεσματική στη φάση των ομίλων. Δεν περιμένουμε να χάσει την πρωτιά στον τρίτο όμιλο, γι’ αυτό θα στρέψουμε την προσοχή μας αλλού. Πρώτα στην Σλοβενία που παρουσιάζεται ως το αουτσάιντερ, κυρίως λόγω της έλλειψης εμπειρίας και παραστάσεων σε τέτοιο επίπεδο. Πάντως, η ομάδα του Κεκ παίζει πολύ καλή μπάλα εδώ και χρόνια, έχει εξαιρετική χημεία και το στυλ παιχνιδιού της ταιριάζει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν απέχει τόσο από τις άλλες δύο συνδιεδικήτριες της δεύτερης θέσης, και φυσικά μπορεί και η τρίτη θέση να της φανεί αρκετή στο τέλος. Θα την στηρίξουμε ποντάροντας στην πρόκρισή της, κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 2.32 στη Novibet.

Δεύτερη επιλογή από τον συγκεκριμένο όμιλο είναι το να δεχτεί τα περισσότερα γκολ η Σερβία. Όση ποιότητα έχει μεσοεπιθετικά, άλλο τόσο… μπάζει στα μετόπισθεν. Το είδαμε και στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση που αγωνίστηκε, το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου δέχτηκε οκτώ γκολ σε τρία ματς. Το είδαμε και στα προκριματικά του Euro, όπου σε οκτώ αγώνες δέχτηκε εννέα γκολ, αντιμετωπίζοντας Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Λιθουανία. Στο 3.00 προσφέρεται αυτή η επιλογή από τη Novibet.

Ε’ όμιλος

Ίσως ο λιγότερο ενδιαφέρων -από πλευράς ονομάτων- όμιλος είναι ο πέμπτος. Ωραίο δίδυμο το Βέλγιο-Ουκρανία, που είναι και τα μεγάλα φαβορί για τις πρώτες δύο θέσεις. Λιγότερο εμπορικά ονόματα η Ρουμανία κι η Σλοβακία, οι οποίες θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν στους «16». Η Ρουμανία ποντάρει πολλά στην σφιχτή άμυνά της, όπως αποδεικνύουν και τα πέντε γκολ που δέχτηκε σε δέκα παιχνίδια για τα προκριματικά. Η Σλοβακία αντίθετα παίζει πιο ανοιχτά και είναι πιο ευάλωτη αμυντικά, ενώ και τα δύο φαβορί στηρίζουν περισσότερα στην επίθεση με αποτέλεσμα να δέχονται γκολ σχετικά πιο εύκολα. Είναι ρίσκο αλλά θα επιλέξουμε το να δεχτεί τα λιγότερα γκολ στον όμιλο η Ρουμανία, με απόδοση 6.00 στην Stoiximan.

ΣΤ’ όμιλος

Στον έκτο και τελευταίο όμιλο έχουμε ένα μεγάλο φαβορί κι ένα μεγάλο αουτσάιντερ. Η Πορτογαλία δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, αν και έχει δύο αρκετά επικίνδυνες αναμετρήσεις να δώσει. Πιθανότατα η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Τουρκία και Τσεχία. Οι μπουκ δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Μοντέλα λόγω ρόστερ και ποιότητας, όμως δεν είναι λίγες φορές που η Τουρκία έχει πάει με βλέψεις κι έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στoυς Τσέχους που μετρούν πολλές μεγάλες πορείες και επιτυχίες. Επιλέγουμε να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις η Πορτογαλία κι η Τσεχία στο 2.80 της Novibet.

Αυτή που μένει είναι η Γεωργία, η μοναδική πρωτάρα στα γήπεδα της Γερμανίας. Πέρα από την απειρία φυσικά η ομάδα του Σανιόλ στερείται και ποιότητας, πέρα από λίγες μονάδες όπως ο Κβαρατσχέλια κι ο Μαμαρντασβίλι. Παρόμοια περίπτωση με την Αλβανία που έχει να δώσει τρεις αγώνες ως αουτσάιντερ, με αντιπάλους που δεν έχουν περιθώριο να χάσουν βαθμούς από αυτήν. Γι’ αυτό κι εδώ θα επιλέξουμε να ηττηθεί η Γεωργία και στις τρεις αναμετρήσεις του ομίλου, στο 3.90 της Novibet.

Υ.Γ.: Ενδιαφέρον παρουσιάζει το 5.00 στη Stoiximan για την επιλογή να είναι ο τρίτος όμιλος αυτός με τα περισσότερα γκολ συνολικά. Σύμφωνα με τους μπουκ είναι ο δεύτερος από το τέλος σε πιθανότητες για να συμβεί αυτό. Με ομάδες όπως η Αγγλία, η Δανία κι η Σερβία που παίζουν επιθετικά, αλλά και μια Σλοβενία με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, υπάρχει αξία σε αυτό το ειδικό σημείο.

Euro 24 και δράση πάνε μαζί με τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like