Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Λάτιν μακροχρόνια έως 2.75

Προγνωστικά στοιχήματος: Λάτιν μακροχρόνια έως 2.75

by admin

Μετά το Euro, ο Bats καταπιάνεται με το Copa America και επιλέγει τέσσερα μακροχρόνια προγνωστικά.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο βασιλιάς στον θρόνο του

Μπορεί η προσοχή όλων αυτό το καλοκαίρι να είναι στραμμένη στα γήπεδα της Γερμανίας, όμως μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η διοργάνωση του Copa America που ξεκινά μια εβδομάδα αργότερα. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στη διοργάνωση της Νότιας Αμερικής για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Αργεντινή καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2021, μπαίνοντας και ως πρωταθλήτρια κόσμου μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Πιθανότατα πρόκειται για την τελευταία μεγάλη διοργάνωση του Λιονέλ Μέσι με το εθνόσημο, και ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει ένα ακόμη τρόπαιο με την αγαπημένη του Αργεντινή. Ο Σκαλόνι παραμένει στην τεχνική της ηγεσία και το ρόστερ εξακολουθεί να είναι δυνατό με μοναδική σημαντική απουσία αυτήν του Ντιμπάλα. Η Βραζιλία από την πλευρά της ακόμη ψάχνεται μετά την αποτυχημένη θητεία του Ντινίζ, ενώ από τις υπόλοιπες μόνο η Ουρουγουάη μπορεί να φανεί κάπως ανταγωνιστική. Είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει η στήριξη στο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ειδικά όταν το βρίσκουμε σε απόδοση 2.75 στην Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η δουλειά του El Loco αποδίδει

Στο 1.85 βρίσκουμε στην Stoiximan την επιλογή να φτάσει η Ουρουγουάη στα ημιτελικά. Επί Μπιέλσα η «σελέστε» μοιάζει μεταμορφωμένη και ικανή για μεγάλα πράγματα, έχοντας απολογισμό 4-1-1 σε επίσημες αναμετρήσεις και νίκες απέναντι σε Βραζιλία και Αργεντινή με 2-0. Στον όμιλο κόντρα σε ΗΠΑ, Παναμά και Βολιβία λογικά θα πάρει την πρώτη θέση, κι αν αυτό συμβεί τα δύο μεγαθήρια θα μπορεί να τα πετύχει μόνο στα ημιτελικά (Βραζιλία) και στον τελικό (Αργεντινή).

Μόνες τους και όλοι τους

Η σύνθεση του δεύτερου ομίλου είναι τέτοια που μας οδηγεί σε μια επιλογή-μονόδρομο, δεδομένων και των αποδόσεων που προσφέρουν οι μπουκ. Μεξικό και Εκουαδόρ είναι τα δύο φαβορί για την πρόκριση, έναντι της Βενεζουέλας και της Τζαμάικα. Οι Μεξικανοί αποτελούν μια από τις ισχυρές δυνάμεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ενώ κι ο Ισημερινός είναι αρκετά ανεβασμένος τα τελευταία χρόνια. Παίζουν και μεταξύ τους τελευταία αγωνιστική, οπότε δεν αποκλείεται αν βολέψει να συμβιβαστούν με την ισοπαλία και να προκριθούν μαζί. Εκεί θα ποντάρουμε, με απόδοση 2.15 στην Stoiximan.

Πολύ υψηλό όριο στον Παναμά

Κλείνουμε με επιλογή από τον τρίτο όμιλο. Ουρουγουάη και ΗΠΑ είναι, όπως είπαμε, τα φαβορί για την πρόκριση και μοιάζει πολύ δύσκολο να μην πάρουν τους πρώτες δύο θέσεις. Παναμάς και Βολιβία ακολουθούν ελπίζοντας σε μια μεγάλη έκπληξη. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται περιίπου στα ίδια επίπεδα ποιοτικά, με τους Βολιβιανούς να είναι σίγουρα πιο σκληροτράχηλοι και να στηρίζονται στην άμυνά τους. Το under 2,5 πόντων τους στον όμιλο για τους Παναμέζους, δηλαδή να μην πάρουν νίκη και να κάνουν έως δύο ισοπαλίες δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ, και συγκεκριμένα στο 1.88 από την Stoiximan. Πολύ αξιόλογο σημείο αφού δύσκολα θα πάρουν βαθμό (και πόσο μάλλον νίκη) απέναντι στα δύο φαβορί, ενώ κι η Βολιβία δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

Euro 24 και δράση πάνε μαζί με τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Copa America

Νικητής διοργάνωσης

Αργεντινή

2,75

07/06/2024 00:00

Να φτάσει στα ημιτελικά

Ουρουγουάη

1,85

07/06/2024 00:00

Β’ όμιλος – Να τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις

Μεξικό & Εκουαδόρ

2,15

07/06/2024 00:00

Παναμάς – Σύνολο πόντων στον όμιλο

Under 2,5

1,88

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like